zaterdag 12 oktober 2013

Disney winactie weekend: Planes bioscoopkaartjes

Planes bioscoopkaartjes winactie 
image copyright@Disney


Deze winactie is gesloten, de winnaar heeft per e-mail bericht gehad, bedankt voor je deelname

Aangezien ik dit weekend doorbreng in Disneyland Paris wil ik jou toch ook een klein beetje blij maken met leuke Disney goodies, vandaag en morgen starten er leuke Disney wedstrijden, doe je ook mee?

Walt Disney pictures Planes image copyright@Disney

Vandaag start de Planes winactie, Planes is een avonturenfilm die draait om het sproeivliegtuigje Dusty. dusty droomt ervan om mee te doen aan de meest spannende luchtrace rond de wereld alleen zijn er twee probleempjes... Dusty is niet gemaakt om te racen en...arme Dusty heeft hoogtevrees! Gelukkig krijgt hij hulp van oorlogsveteraan Skipper die hem het vertrouwen geeft om in zichzelf te gaan geloven.

Planes draait sinds deze week in de bioscoop en ik mag twee bioscoopkaartjes weggeven die worden vergezeld van exclusieve planes stickers en een echte old school Jojo! 

Walt Disney pictures Planes image copyright@Disney

Meedoen? Vul onderstaand winformulier in en keep those fingers crossed! Meedoen kan tot en met vrijdag 18 Oktober en is alleen mogelijk voor inwoners van Nederland. Extra winkansje? Deel deze winactie met je vrienden via facebook of twitter en je deelname telt dubbel. Volg je deze blog via Facebook, Twitter of Bloglovin (alledrie mag natuurlijk ook, gezellig!)? Dan gaat jouw naam maar liefst 3x in de hoge hoed! Succes!Follow on Bloglovin