maandag 7 oktober 2013

Kure Bazaar Brazil collection nail lacquer

Kure Bazaar herfst 2013


De herfstcollectie van het eco friendly Kure Bazaar bestaat uit drie nagellakjes die zijn geïnspireerd op het kleurrijke Brazilië. Carioca is een prachtig limegroen met fabulous shimmer, Adriana een diepe berry-purple tint en Saudade is een lichtpaarse tint met een vleugje vintage.

De swatches hieronder zijn allemaal 2 laagjes lak zonder topcoat, Kure Bazaar lakken zijn fijn in gebruik ondanks dat ze veel minder chemicaliën bevatten dan andere nagellakjes. Kure Bazaar heeft jarenlang research naar natuurlijkere nagellak succesvol omgezet in een hele mooie lijn van producten met elk seizoen een paar mooie trendkleuren.

Kure Bazaar Adriana herfst 2013 swatch

Kure Bazaar Adriana Autumn Fall 2013

Kure Bazaar Automne 2013 

Kure Bazaar Saudade fall 2013 Brazil collection swatch


Kure Bazaar Saudade swatch

Kure Bazaar Automne 2013

Kure Bazaar fall 2013 Caricoca 


Kure Bazaar fall 2013 Caricoca swatch


Kure Bazaar Automne 2013

Vertel eens, wat vind jij van deze lakken? Ik vind vooral de limegroene echt een topper, iets wat je totaal niet verwacht in de herfst maar wat vooral heel mooi combineert met een grijze ton sur ton outfit, lekker veel laagjes in verschillende grijstinten en dan knalgroene nagellak, I like! De twee paarse tinten zijn natuurlijk een stuk rustiger maar niet minder mooi, bovendien kunnen de paarse tintjes altijd en overal, ook als je bijvoorbeeld voor je werk rekening moet houden met je nagellakkeuze.

Een Kure Bazaar lakje heb je voor nog geen 17 euro en de kwaliteit is geweldig. Kure Bazaar is onder andere online verkrijgbaar bij Parfuma, De Bijenkorf, Bio Amaible, The green beauty shop, Parfumerie Céleste en Skins. Ikzelf heb trouwens nog geen ervaring met sommige van deze webshops, maar voor het gemak heb ik er een aantal voor je op een rijtje gezet. Uiteraard zijn de lakken ook gewoon verkrijgbaar in de filialen van de Bijenkorf, Parfuma en Skins en bij Parfumerie Céleste.