dinsdag 15 oktober 2013

Katy Perry Killer Queen

Katy Perry Killer Queen


Ik vind het deuntje van Roar een vage kopie van het nummer Wave your flag van het WK voetbal 2010 (al zijn de lyrics wel heel tof) en haar kledingstijl is soms op zijn zachtst gezegd wel eens enorm twijfelachtig maar haar Killer Queen eau de parfum is een waar schot in de roos.

Killer Queen is een warme zwoele compositie van wilde bes, pruim, bergamot, rode fluweelbloemen, jasmijn, plumeria, kasjmier, patchouli en praline. Killer Queen is een zoet gourmandparfum met een tikje rock'n roll. Katy Perry wou met dit parfum een statement maken, een geur creƫeren die elke vrouw sterker zou maken. Een krachtige, machtige en zelfverzekerde vrouw was wat zij voor ogen had bij het ontwikkelen van de geur Killer Queen.


De fluwelige rode bloemen vormden de inspiratie voor de geur, de diepe bordeauxrode kleur en rijke fluweelzachte textuur doen denken aan een koninklijke mantel. Zo voelt de geur eigenlijk ook wel een beetje aan, als je Killer Queen verstuift dan voel je je door het zoete bedwelmende parfum meteen on top of the world. De naam associeer ik eigenlijk vooral een beetje met de Queen of Hearts uit Alice in Wonderland...Een bazige machtsbeluste koningin die het lot van iedereen die haar tegenspreekt bezegelt met de woorden "Kop eraf!". De campagnebeelden van Katy veranderen dit beeld wel een beetje, deze Killer Queen is wulps en sexy.
Ben je van van parfums als Dolce & Gabbana the One, Flowerbomb en Fame van Gaga? Dan is deze iets zwaardere, zoetere variant misschien wel de perfecte geur voor jou tijdens de koudere maanden. Mij heeft deze geur echt aangenaam verrast, ik ben normaal niet snel onder de indruk van celeb parfums, maar Mademoiselle Perry heeft het toch goed voor elkaar. Ben heel benieuwd wat de volgende geur gaat worden. Vind je de flacon trouwens ook niet enorm mooi? Wel grappig, toen ik een artikel over de Lady GaGa geur Fame schreef zag ik een soortgelijke flacon voor me maar dan als de nieuwe GaGa geur, zo dat is dus 1-0 voor Katy Perry.


Killer Queen is bij de drogist verkrijgbaar vanaf €17,50 voor een 15ml eau de pafum. Daarnaast zijn er ook een 30, 50 en 100ml eau de parfum verkrijgbaar (hoe leuk zullen al die formaatjes samen op een mooie schaal of plateau staan, gewoon als decoratie met verslavend lekkere inhoud....) en en heerlijke showergel en bodylotion 200ml voor €12,50 elk.