woensdag 11 september 2013

Sisley Phyto cernes éclat 03 eye concealer

Sisley Phyto cernes éclat eye concealer 03


Bye bye ontsierende kringen en wallen? Volgens Sisley is dit nu een mission possible dankzij de 4 voudige werking van de Phyto cernes éclat eye concealer.

Kringen en wallen zorgen direct voor een vermoeide uitstraling en kunnen al op jonge leeftijd verschijnen. Oorzaken zijn divers, te weinig nachtrust, stress, een verstoorde doorbloeding van de oogcontour, verminderde efficiëntie van de lymfedrainage en zo door. Wat doet de Phyto Cernes éclat precies? Even een uitleg.

Sisley helpt om de strijd tegen de kringen en wallen aan te gaan en de oogopslag te verhelderen. Een ophoping van bloedpigmenten in het bindweefsel onder de ogen zorgt voor de ontsierende donkere kleur onder de ogen. Extract van rode wijnstok (versterkt en beschermt) ,ginko biloba (beschemt celmembranenen) en arnicabloem (kalmeert en verzacht) zorgen er samen voor dat de microcirculatie en weerstand van de haarvaatjes verbetert. Verstoppen treden op termijn minder snel op en door een betere circulatie worden pigmenten en vocht sneller afgevoerd.


Combineer huidverslapping en niet optimaal werkende lymfevaten en je krijgt wallen, vetbolletjes hopen zich op en maken het zichzelf gemakkelijk onder de huid. Cafeïne, een befaamde anti-vet werkstof, gaat de vorming van deze ophopingen tegen. Paardenstaart en soja-peptide extracten verstevigen het huidweefsel. Waardoor de contouren strakker worden en de vetophopingen minder zichtbaar.

We moeten lief zijn voor onze oogcontour en de Phyto cernes éclat verwent deze met wortelextracten die de huid revitaliseren en aplha-bisabolol wat de huid kalmeert en verzacht. Een plantaardige glycerine zorgt voor extra comfort. De huid is zacht, soepel en voorzien van vocht en voeding.

De geurloze formule bevat bovendien geen etherische oliën om gevoelige ogen niet te irriteren. Het langhoudende en dekkende product versmelt met de huid en hecht perfect. Microbolletjes van nylon zorgen door hun optisch vervagende eigenschappen (soft focus) dat eventuele oneffenheden minder zichtbaar zijn.


Wat dit product vooral heel bijzonder maakt is de hightech metalen applicator om de oogcontour mee te masseren en draineren. Klop met de applicator zachtjes op de oogcontour zodat het verkoelende effect meteen je microcirculatie stimuleert en breng daarna het product aan. De tube mag zelfs in de koelkast bewaard worden voor extra verkoelend effect.

no concealer

Sisley phyto cernes éclat 03 swatch

Sisley phyto cernes éclat 03 blended De applicator voelt serieus hemels, de verkoelende werking is heerlijk fris onder de ogen ( tip: ook na een tranentrekker op televisie is dit product dé redding tegen rode opgezette huiloogjes). De concealer zelf heeft een hele fijne textuur en met het penseeltje kan je het product heel mooi uitwerken. De concealer geeft een mooie dekking en voelt heel comfortabel aan onder de ogen. Sommige concealers willen nogal eens droog of trekkerig aanvoelen en daar had ik bij dit product totaal geen last van.

Dit product zorgt direct voor een zichtbare vermindering van ontsieringen onder de ogen maar, heel belangrijk, werkt door de verzorgende bestanddelen ook op de lange termijn aan de huidconditie. Na elke applicatie krijgt de huid onder de ogen een boost en word sterker en weerbaarder. Op onderstaande foto heb ik helemaal geen make-up op en rechts heb ik enkel de concealer gebruikt, een duidelijk verschil.

Left: no concealer
right: Sisley Phyto cernes éclat
Alle voordelen nog even in het kort op een rijtje:

1) Zalige applicator!
2) Prettige goed aan te brengen textuur die heel comfortabel aan blijft voelen onder de ogen.
3) Fijne dekking van de donkere kringen
4) Heel mooi penseel van hoogwaardige kwaliteit.
5) Verzorging op 3 fronten: bevordering microcirculatie, verstevigt de huid en vetophopingen worden aangepakt, hydratatie en comfort.

De Phyto cernes éclat is verkrijgbaar in 3 tinten, Beige rosé, perzik en abrikoos. Ik gebruik nummer 3 een mooie warme abrikooskleurige tint. Dit product combineert verzorging en make-up in een handige verpakking van 15ml, bij de tube zit ook een mooi penseeltje. Sisley is verkrijgbaar bij de luxe parfumerie.

Follow on Bloglovin