donderdag 12 september 2013

Clarins fall 2013: Graphic expression eye look

Clarins Graphic Expression for fall 2013 eye look

Graphic Expression is de naam van de herfstcollectie van Clarins met als blikvanger de nieuwe Be Long Mascara, een mascara die een innovatief borsteltje combineert met een formule die een groeiactivator bevat voor nog langere wimpers. Het draait bij deze collectie om contrasten, een fluwelige teint in combinatie met een intense blik. Op sommige foto's zie je ook al een glimpse van het weer o zo mooie poeder. Deze komt binnenkort uitgebreid aan bod.

Vandaag laat ik je enkele producten voor de ogen uit deze collectie zien, de Be Long mascara in zwart, de 3Dot liner en een khôl pencil in een mooie blauwe tint. Laat ik beginnen met de nieuwe Be Long Mascara, een mascara die door het ingenieuze borsteltje snel een verlengend effect geeft. Het borsteltje van elastomeren heeft de vorm van een turbine om zo perfect elke wimper met de verzorgende en rijk gepigmenteerde formule te omhullen. De mascara bevat matrikine en panthenol die samen de groei van de wimpers bevorderen en ze ook sterker maken.

Clarins Be Long Mascara brush


De mascara is goed op te bouwen en 'pakt' ook direct op de wimperhaartjes zodat je snel lange wimpers creëert. Ik breng mascara altijd aan met een roterende beweging om alle haartjes van wortel tot punt goed met mascara te bedekken. De kleur is itens zwart en bij de eerste applicaties moest ik wel even uitkijken voor klontjes, maar dat is meer omdat er bij een verse mascara vaak teveel product op het borsteltje zit. Kwesie van even afnemen met een tissue. Ik ben erg tevreden over het resultaat.

Clarins Crayon Khôl 03 Intense bleu 


Het khôlpotlood is enorm zacht en je hoeft dus niet veel druk uit te oefenen om voldoende product rond de oogcontour aan te brengen. De 03 Intense blue is een prachtige diepblauwe metallic tint. Het potlood is ook heel makkelijk te vervagen met het penseeltje (van natuurhaar) aan het uiteinde of je vingertoppen. Dat is het voordeel van de romige textuur, klein nadeel is dat bij hoge temperaturen die zachtheid er bij mij voor zorgt dat het geheel kan gaan vlekken, goed in de gaten houden dus, maar aangezien ik de komende tijd geen hoge temperaturen verwacht (zucht) is dit slechts muggeziften.  Deze kleur vind ik echt waanzinnig en met een potlood als deze creëer je simpel en snel een mooie smokey eye. Het potlood is ook nog verkrijgbaar in 01 zwart, 02 bruin, 04 platinum, 05 violet, 06 bronze, 07 smokey plum en 08 taupe.

Clarins Crayon Khôl 03 Intense bleu & Be long Mascara black

Clarins Crayon Khôl 03 Intense bleu & Be long mascara black

Clarins Crayon Khôl 03 Intense bleu swatchDe 3 Dot liner is een uitkomst als je een wat onvaste hand hebt of graag eyeliner wilt dragen maar niet zo durft of bang bent voor bibberlijntjes. Breng met de 3 Dot liner de stipjes langs je wimperrand aan en je hebt een prima lijntje.

Clarins 3Dot liner 


Met een gewone eyeliner kan het strakker (of misschien moet ik meer oefenen met de 3Dot) en op een ingezoomde foto als hieronder kan je de stipjes wel een beetje zien maar zeker niet als je tegenover iemand staat. Ikzelf breng naar mijn eigen bescheiden mening een redelijk strak lijntje aan maar voor ieder die nog een drempel over moet is dit product een uitkomst.

Vorig jaar werd de 3Dot liner gelanceerd en nu is ook de 3Dot liner verrijkt met een nieuwe verzorgende formule, het Be Long Lash complex van de Be Long mascara zit nu ook in de 3Dot liner.

Clarins 3 Dot liner & Be Long Mascara 

Clarins 3 Dot liner & Be Long Mascara

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)