vrijdag 20 september 2013

Essie winter 2013

Essie Encrusted Treasures for Holiday 2013
De wintermaanden worden sprankelend en schitterend als het aan Essie ligt, de Encrusted treasures collectie voor de winter is een feestje van glitter en glamour en de luxe effects van 2013 geven elke nagellak een duizelingwekkende finish.

Encrusted Treasures bestaat uit 6 lakjes. Belugaria is een zwarte lak met holografische glitters, Peak of chic is een witte lak met een kristallen regenboog van holografische glitters. Lots of Lux prachtig blauw, On a silver platter is een parelmoergouden lak met paarse holo glitters, Ignite the night is sprankelend grijs met een matte finish. Hors D'euvres is een platinagouden lak met iriserende zilveren glitters. De lakken doen me op de foto's een beetje aan de beroemde Deborah Lippmann mermaid finish denken, ben heel nieuwsgierig naar deze lakken. Lots of Lux, Hors d'ouvres, on a silver platter en peak of chic staan hoog op mijn verlanglijstje.


Essie winter 2013 favorites, Peak of chic, lots of lux &
Hors d'ouvresEssie Luxeeffects winter 2013

Essie Luxe effects winter 2013


De Luxe effects topcoats zijn perfect om je nagellak net een extra feestelijk tintje te geven. Met deze 4 glitters van Essie ben je helemaal klaar voor sprankelende feestdagen.

Luxe Effects 2013 en Encrusted treasures zijn verkrijgbaar vanaf November.

Follow on Bloglovin