maandag 23 september 2013

Deborah Lippmann Fall 2013 Jewel Heist collection: The golden shades

Deborah Lippmann Jewel heist Fake till you make it &
Glitter & be gay
Het thema van de najaarscollectie van Deborah Lippmann draait om goud en juwelen, luxe glimmers en glitters voor de herfst die ook moeiteloos tijdens de feestelijke Decembermaand gedragen kunnen worden (ben erg nieuwsgierig wat ze dan voor ons in petto heeft, vast iets wat we niet verwachten, matte crèmetinten of iets dergelijks).

Deborah Lippmann Jewel Heist fall 2013 nailpolish collectionDe Jewel Heist collectie bestaat uit 6 tinten, vandaag wil ik je graag de twee goudkleurige lakken uit deze collectie laten zien. Ik heb ze afzonderlijk en samen voor je geswatched. Ze kunnen heel goed met elkaar maar dit dynamic duo kan ook heel goed zonder elkaar gedragen worden. Het ideale nagellakkoppel ;)

Fake it till you make it is een metallic gouden lak met gouden, groene en koperkleurige glittertjes die heel mooi dekkend is in 2 laagjes. Glitter and be gay is een lichte transparante basis vol gouden, donkerblauwe holo en zilveren holo glitters in 2 groottes. Een feestje in een flesje, damn pretty! Eerst zie je Fake it till you make it solo in 2 laagjes, daarna heb ik er één laagje glitter en be gay over aangebracht en tenslotte zie je Glitter and be gay solo in één en twee laagjes. 

Deze spectaculaire glitterlak is solo heel mooi maar kan met gemak over een nude, zilver, indigoblauwe of welke kleur dan ook gedragen worden. Deborah Lippmann is in Nederland en België verkrijgbaar bij onder andere Parfuma, Celeste, Boozyshop en de Bijenkorf. Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt? Neem dan gerust even contact op met Beauty Musthaves.

Deborah Lippmann fall 2013 Fake it till you make it 2 coats 

Deborah Lippmann autumn 2013 Fake it till you make it swatch

Deborah Lippmann fall 2013 Fake it till you make it 2 coats 

Deborah Lippmann fall 2013 Fake it till you make it &
glitter and be gay 

Deborah Lippmann fall 2013 Fake it till you make it & 
glitter and be gay swatchesDeborah Lippmann fall 2013 Glitter and be gay 1 coat swatch

Deborah Lippmann fall 2013 Glitter and be gay 1 coat swatch

Deborah Lippmann fall 2013 Glitter and be gay 2 coats swatch

Deborah Lippmann fall 2013 Glitter and be gay 2 coats swatches


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)