donderdag 19 september 2013

Collistar Twist UItra Shiny Gloss

Collistar Twist Ultra Shiy gloss


Acht uitbundige tinten voor je lippen in een handige stiftvormige huls die je letterlijk en figuurlijk met een handomdraai tevoorschijn tovert. De huls heeft dezelfde kleur als de gloss en dat vind ik erg handig want zo kan ik heel makkelijk de juiste kleur vinden. Deze gloss voelt aan als een lipbalm maar heeft een hoogglans finish. Hyaluronzuur en andere verzorgende bestanddelen houden je lippen zacht en soepel en na elke applicatie lijken je lippen voller en gladder.

Collistar Twist Ultra Shiy gloss 202 Nudo, 207 Corallo rosa,
204 Rosa babyDe stick brengt makkelijk aan en hecht goed op de lippen. Je kan goed spelen met de intensiteit van de kleur, ik persoonlijk hou wel van full colour dus dat zie je op de foto's ook terug. De gloss is niet plakkerig maar je voelt hem wel zitten, al is dat op een niet vervelende manier. Omdat deze gloss goed hecht hoef je ook niet bang te zijn voor oncharmante uitlopers. De gloss ruikt subtiel naar vanille en ik voel inderdaad dat mijn lippen een stuk gladder en zachter zijn dan voor het swatchen (toen had ik natuurlijk velletjes op mijn lippen en die zijn nu inmiddels verdwenen...)

Collistar Twist Ultra Shiy gloss


De textuur van de Twist gloss is vergelijkbaar met de Top Gloss sticks van Collistar, ook hele fijne gloss in stickvorm maar dan verpakt in een lipstickhuls. Ik heb nu drie Twist gloss tinten om je te laten zien, my favorites (nude, koraal en lichtroze hoe verrassend...), maar ik denk dat er binnenkort nog wel een paar kleurtjes bij zullen komen...deze fijne sticks zijn verkrijgbaar bij je Collistar parfumerie of drogist voor €16,50....stay tuned...

Collistar Twist gloss 204 Rosa baby

Collistar Twist gloss 204 Rosa baby


Collistar Twist gloss 202 Nudo

Going Blue Steel with Collistar Twist
 gloss 202 Nudo 

Collistar Twist Gloss 207 corallo rosaFollow on Bloglovin