woensdag 14 augustus 2013

The Body Shop Colour crush lipstick & Camomille cleansers

Camomille cleanser & Colour Crush lipsticks 


Onlangs zijn er weer twee leuke nieuwe lijnen bijgekomen in het assortiment van The Body shop. De nieuwe Colour Crush lipsticks komen in de plaats van de Colourglide lipsticks en de 24 kleuren die zijn onderverdeeld in 3 kleurfamilies zorgen voor de nodige keuzestress. Deze romige hooggepigmenteerde lipsticks ruiken subtiel naar rozenblaadjes. De kleurfamilies zijn rood, roze en nude en naast een enorme dosis kleur zorgt kersenpitolie voor zachte kissable lips.
Ik heb kleur 101 Red Siren en 201 Red Hot Raspberry getest. De lipstick brengt snel aan en voelt enorm verzorgend, de glans en kleur zorgen voor de nodige va va voom! Dit zijn serieus verleidelijke tinten waarmee je je inner diva moeiteloos tevoorschijn tovert. Dita von who?

The Body Shop colour crush lipstick 201 Red Hot Raspberry

The Body Shop colour crush lipstick 101 Red Siren

Naast deze kleurenpracht is de Camomille make-up removal collectie ook vernieuwd. De waterproof eye make-up remover is je ideale compagnon deze zomer, waterproof make-up poets je hier eenvoudig mee weg en de milde formule prikt zelfs niet in mijn gevoelige oogjes. Naast deze waterproof eye make up remover zijn er ook een gentle eye make-up remover (die naast een flinke 250 ml flacon ook in een handige 60ml verkrijgbaar is) een romige cleansing butter, cleansing oil en een speciaal reinigingsdoekje verkrijgbaar.

The Body shop camomille waterproof eye make-up remover


Schud deze 2 fasen remover voor gebruik. Als je een heftige make-up draagt, hou dan een wattenschijfje met de waterproof remover minstens 10 seconden tegen je gesloten ooglid aan. Veeg daarna zachtjes naar beneden (niet boenen!) herhaal dit zachtjes tot alle make-up weg is. Beweeg je wattenschijfje van boven naar beneden en werk vanuit de binnenste ooghoek naar buiten toe, nooit andersom. Je moet wel een beetje lief zijn voor de tere huid rondom de ogen. Deze remover doet zijn werk snel en op milde wijze. Love it!