woensdag 7 augustus 2013

Miss Aura by Swarovski

Miss Aura by Swarovski


Vanaf eind Augustus zal er een verslavend lekkere nieuwe geur van Swarovski verkrijgbaar zijn. Miss Aura van Swarovksi word door Swarovski omschreven als het geluksparfum. Swarovski is meester in het veranderen van ruwe kristal in fonkelende sieraden en ook hun parfumcreaties zijn impressive.


De vlinder is boegbeeld van de collectie 'wings of poetry' en het was ook de vlinder die inspireerde tot het creëeren van Miss Aura, een geluksparfum voor jonge vrouwen die voor het eerst uitvliegen. Nu hoef je dat naar mijn mening niet te letterlijk te nemen, want dit parfum is perfect voor elke vrouw die op welke wijze dan ook een nieuwe start wil maken of haar vleugels wil uitslaan. Vaak veranderen wij vrouwen van kapsel als we iets nieuws willen, maar een nieuwe inspirerende geur doet minstens zo goed.

Miss Aura is een talisman, de vlinders die rondom de flacon draaien als in een wevelwind staan symbool voor het laten uitkomen van je dromen. Volgens een legende uit Hawaï moet je een vlinder je droom influisteren zodat hij werkelijkheid kan worden. Daar komt de traditie van vlinders loslaten op een huwelijk vandaan. Uiteraard is de kroon op de flacon een schitterende Swarovski kristal die in het zonlicht prachtig schittert, zo mooi dat mijn kleine toetie (die gek is op lichtjes en reflecties) helemaal in de ban was van deze flacon.

Miss Aura is een lichte, sprankelende energieke geur die na verloop van tijd bloemiger en romantischer wordt. Roze grapefruit, lychee en klimop openen de geur op een hele frisse manier. Een weelderig boeket van bloemen volgt, rozen, honingachtig lathyrus en de amandelachtige geur van de vlinderstruik buddleja. Verrassend Vetiver en het sensuele patchouli verzorgen de finale van deze geur.

Vooral het frisse grapefruit is aanwezig bij het opsprayen van de geur waarna ook de lichtzoete lychee waarneembaar is. Ik ben dol op rozen en deze koninklijke bloem is in deze geur goed vertegenwoordigd.

Ik vind dit een bijzonder lekkere geur door de combinatie van de frisse grapefruit en de zwoele frisheid van de rozen. Het is eigenlijk jammer dat de geur pas eind Augustus verkrijgbaar is want deze geur is perfect op warme zomerdagen, nu maar hopen op een lange zwoele Indian summer.

Miss Aura by Swarovski is vanaf eind Augustus verkrijgbaar in een 50 en 75ml.

Miss Aura by Swarovski

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)