vrijdag 2 augustus 2013

Collistar Bronze look collectie zomer 2013

Collistar Bronze look 2013De Bronze look van Collistar is elk jaar weer een feestje, ik kijk al in de lente enorm uit naar de warme zomerdagen maar stiekem ook naar deze look. Dit jaar heeft Collistar zichzelf weer overtroffen met een hele mooie look met gouden en bronzen tinten voor de ogen, naturelkleurige lippen en als eyecatcher glinsterende nagels. Inmiddels ben ik volledig verslaafd aan enkele van deze producten. Niewsgierig? Let's check it out.

Collistar Bronze look 2013 quick swatches 
Voor de ogen is er keuze uit brons/ros├ęgoud en warm geelgoud. Ik ben helemaal verslaafd aan de professional eye liner nr 25 oro metallo in combinatie met de jewel effect eye shadow (even oefenen in het Italiaans: ombretto gioiello effetto strass) in 01 bronze.

Check hier mijn volledige review van de ombretto gioiello effetto strass en de professional eye liners uit deze look.


Collistar ombretto gioiello effetto strass 


Collistar jewel effect eye shadow

Collistar professional eye liner oro & Voor de lippen zijn er twee heerlijke glossjes, de Glossy balm is enorm verzorgend en ruikt heerlijk naar caramel. Daarnaast bevat de gloss ook een beschermende spf 15. De gloss is er in twee kleurtjes, het koele nudekleurige Caramello en de warme peachy Pesca. De balm geeft net een vleugje kleur op de lippen en een mooie glans. De balm is lekker romig en totaal niet plakkerig, had ik het al over die caramelgeur gehad? Ken je de quality street snoepjesin blik? Als je een verse verpakking openmaakte kwam er een heerlijke caramelgeur uit het blik en deze gloss doet me daar enorm aan denken. Zachte, glanzende, beschermde lippen en dan ook nog eens de sensatie van caramel maar dan zonder de calorie├źn. Ik overweeg serieus om heel veel backups aan te schaffen...Collistar Glossy balm spf 15 23 Caramello

Collistar Glossy balm spf 15 Pesca
Voor de nagels zijn er duizelingwekkende glitterlakken in 3 kleurtjes, goud, aquamarijn en fuchsiapaars. De glitterlakken hebben een matte finish maar schitteren je alsnog tegemoet. Behoefte aan nog meer glamour? Gebruik een laagje Collistar Gel effect top coat voor glans en serieus spectaculaire nagels.

Collistar Jewel nailpolish strass effect 621 platinum 

Collistar Jewel nailpolish strass effect 623 platinum 

Collistar jewel nagellak strass effect 620 aquamarine
Collistar jewel nagellak strass effect 620 aquamarine met topcoat 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)