dinsdag 30 juli 2013

Wic Peaceful Finland: The Neutrals

WIC Peaceful Finland: The Nudes


De Peaceful Finland collectie van WIC bestaat uit 6 zachte tinten die een zongebruind huidje mooi accentueren maar ook heel elegant staan bij sneeuwwitte huidjes die niet snel bruinen. Ik ben gezegend met een flinke dosis pigment dus kan veel kleur hebben, maar volgens mij is zo'n prachtig lelieblank huidje niet altijd een feest met die felle knalkleuren die in de zomer in de displays verschijnen. Nu ben ik die felle kleurtjes soms ook wel eens een beetje beu dus ik vind deze collectie eigenlijk wel een verademing.

Vandaag heb ik de drie nude tinten op een rijtje gezet, mooie huidskleurige tinten die probleemloos matchen met elke outfit. Ik vind ze alledrie prachtig, maar ik vind eigenlijk deze hele collectie heel erg mooi... Deze lakjes heb ik in 2 laagjes gelakt en ik heb geen topcoat gebruikt. De andere drie kleurtjes laat ik je ook snel zien..wordt vervolgd...

Deze collectie is al even verkrijgbaar bij de WIC verkooppunt, 1 September is de volgende collectie alweer aan de beurt. Stiekem vind ik het wel veel hoor, 6 collecties per jaar, maar WIC slaagt er heel goed in om elke keer weer iets heel anders te lanceren. Ik heb al afbeeldingen van de nieuwe collectie gezien en dat is ook helemaal mijn ding! Deze WIC lakken kosten 5,99 per stuk.

WIC Peaceful Finland Rovaniemi 232

WIC Peaceful Finland Rovaniemi 232

WIC Peaceful Finland Lohja 234

WIC Peaceful Finland Lohja 234

WIC Peaceful Finland Lahti 233

WIC Peaceful Finland Lahti 233