woensdag 10 juli 2013

Pupa city Safari Khaki eyes & nails

Pupa City Safari Summer 2013 look Khaki cream eyeshadow &
glossy nail polishEen bijzonder duo uit het Pupa City Safari gamma zijn de lasting color nagellak in 743 Tribal Khaki en cream eyeshadow 004 Khaki.

Bij de metallic eyeshadow die in een handig potje zit wordt een penseel geleverd, die hoef je dus niet apart aan te schaffen. Met dit penseeltje breng je de kleur heel mooi aan op de oogleden. Wel vind ik een blending brush fijner om eventueel kleurtjes in elkaar te laten overlopen. Deze cream is natuurlijk ook zeer geschikt als basis of te combineren met één van de andere creams uit de City Safari collectie. Hieronder zie je de eyeshadow geswatched op mijn hand en aangebracht op mijn oog voor een simpele snelle ooglook. Khaki is een hele mooie draagbare kleur die iets naar het taupe/zilver neigt.

Pupa City Safari Cream eyeshadow 004 Khaki swatch

Pupa City Safari Cream eyeshadow 004 solo

Look met PupaCity Safari Cream eyeshadow 004,
antracietgrijs oogpotlood & zwarte mascara
Nagellak 743 Tribal Khaki is een duizelingwekkende shimmer die qua kleur (net als de oogschaduw) een beetje tussen taupe en antracietgrijs zit. Heel erg mooi en de perfecte match voor bij de oogschaduw en een mooie witte zomerse outfit, of zwart. Bijna alles kan je mooi combineren bij deze kleurtjes, vooral taupe en legergroen staan hier heel stoer bij.  De lak is supersnel aan te brengen en dit is slechts één laagje lak.

Pupa City Safari Lasting color 743 Tribal khaki swatch
Pupa City Safari Lasting color 743 Tribal khaki swatch