dinsdag 9 juli 2013

Davidoff Cool water woman Pure Pacific

Davidoff Cool Water Pure pacific 


Al jaren staat Cool Water voor mij symbool voor de categorie geuren die het frisse gevoel van een zomerse duik in een heldere blauwe zee oproepen. Deze zomer is er ook een speciale limited edition verkrijgbaar die nóg verfrissender en verkwikkender is dan de classic Cool Water.

Pure pacific zit in een mooie helderblauwe 100ml flacon en de hoofdrolspelers in deze geur zijn muntblaadjes, waterviooltjes en iris. Deze geur heeft de onmiskenbare Cool Water vibe en lijkt ook op het origineel maar is een luchtigere frissere interpretatie. Vooral de frisse munt geeft deze geur echt een frisse kick.

Een lekkere frisse geur voor warme dagen, en een echte must have voor Cool Water fans en liefhebsters van frisse aquatische geurtjes. Voor je Cool Water man is er trouwens ook een Pure Pacific variant die bestaat uit citroen, mandarijn, grapefruit, basilicum (zo goddelijk en onweerstaanbaar in een herengeur) ,salie en jeneverbessen. Een pittig frisse mix tussen citrus en kruiden, ik heb deze nog niet geroken maar ga dat heel snel eens doen.