donderdag 18 juli 2013

Marc Jacobs Honey

Marc Jacobs Honey


Marc Jacobs verrast weer met een beeldige nieuwe flacon en heerlijke friszoete geur. Honey heet dit kunstwerkje en hoewel de geur wel iets wegheeft van de eerdere Jacobs geuren is de naam honey wel heel goed gekozen. De honing en perziknectar geven deze geur iets onweerstaanbaars.

Marc Jacobs Honey

Toetie komt even checken waarom ik nou toch in het gras lig...


Honey is een friszoete cocktail van groene peer, mandarijn, fruitige punch, kamperfoelie, perziknectar, oranjebloesem, honing, vanille en zachte houtsoorten. Honey is hetzelfde type geur als de eerdere Jacobs geuren, draagbaar en vrolijk en met dezelfde kenmerkende geurnoten als de andere Jacobs geuren. Is dit storend? Integendeel, soms worden er veel geuren uitgebracht door een merk die toch allemaal ergens op elkaar lijken maar wel net even een iets ander karakter hebben. Net als in een echte familie hebben de geuren uit de Marc Jacobs parfumfamilie overeenkomsten, maar zijn ze toch allemaal uniek. Soms pakt het verkeerd uit en wordt het eentonig maar mede door de briljante verpakkingen van Jacobs gaan deze geuren nooit vervelen. Zeg nou zelf, deze flacon is toch weer helemaal geweldig! 

Marc Jacobs HoneyHoney opent met de frisfruitige noten waarna de warme honing en vanille het al vrij snel overnemen. De geur doet me een beetje denken aan een thee waar ik een tijdje verslaafd aan was. De biologische groene thee met vlierbloesem van Jacob Hooy dronk ik altijd met een flinke schep honing en daar doet deze geur mij wel een beetje aan denken. Vrolijk en opwekkend net als dat lekkere kopje thee, ga toch maar weer een doosje halen...

*adviesprijzen 
Marc Jacobs Honey is nu verkrijgbaar bij de parfumerie. 

Edp vanaf 30 ml € 52*
Radiant Body lotion € 37*

Fresh Shower gel € 34*