vrijdag 19 juli 2013

Clarins suncare favorites

Frisse zonneproducten van Clarins 


Clarins heeft een hele fijne lijn van zonverzorging en deze twee producten zijn vooral erg fijn als je van lichte texturen houd maar toch het maximum aan verzorgende eigenschappen in producten zoekt. Bij Clarins zit je dan helemaal goed, deze lichte geltexturen trekken snel in, zijn niet plakkerig maar geven toch een zeer aangenaam en comfortabel gevoel. De plantenextracten waar Clarins zo goed raad mee weet zijn ook goed vertegenwoordigd in de zonneproducten. Dit zijn twee van mijn favoriete producten.

De Gel Crème Solaire fondant met spf 10 is geschikt voor een al flink gekleurde huid en bij matige zonkracht en de After sun gel ultra soothing is een heerlijke kalmerende dorstlesser voor de huid na het zonnebaden.


De Gel Crème solaire fondant spf 10 low protection bevat wel alcohol, dus gebruik voor kinderen word afgeraden. (Sowieso is het beter om het tere jonge huidje van de kids met een hoge factor te beschermen.) Een multifiltercomplex en Phyto sunactyl 2 (een combinatie van extracten van olijven, de apenbroodboom en slabriki) beschermen de kwaliteit van de huid en de toekomstige gezondheid van de huid. Hydratatie en bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering houden je huidje mooi stralend en soepel en zorgen ervoor dat je huid langer gebruind blijft. Een tube Gel crème solaire fondant spf 10 bevat 200ml.

De Gelée Après Soleil fraîcheur apaisante réhydratante is een frisse gel met zonnebloemextracten die de huid kalmeren en plantenextracten die de beschermen tegen vrije radicalen. Watermeloen en aloë vera hydrateren de huid en maken haar heerlijk zacht. Saffloer tenslotte (een soort distel) stimuleert de bruining van de huid en zorgt ervoor dat het mooie kleurtje langer behouden blijft. Deze frisse gel is een verademing voor een trekkende gevoelige huid na een dagje zon en helemaal fijn en verkoelend als je de gel in de koelkast legt. Verkrijgbaar in een tube met 150ml inhoud.

Beide producten hebben de heerlijke kenmerkende Clarins zonnegeur en smeren gemakkelijk en snel uit. Andere favorieten van Clarins zijn de SOS Coups de soleil, een heerlijke balsem die zonnebrand meteen 'blust' en vervellen voorkomt (hoewel voorkomen natuurlijk beter is dan genezen ;) en de Soin après soleil reparateur visage & décolleté een speciale aftersun voor gezicht en décollete. Op hele warme dagen speel ik wel een beetje vals, ik breng dan na het douchen enkel een laagje Bi serum anti soif aan en pas voor het slapen gaan de aftersun voor het gezicht om glimmen en transpireren in mijn gezicht te voorkomen. Door het serum is mijn huid al gehydrateert en soepel. Maar de aftersun is echt nodig voor het herstel. Heb jij al eens zonverzorging van Clarins gebruikt?

Clarins Gel crème solaire fondant spf 10 & After sun gel ultra soothing