zondag 28 juli 2013

Benefit Beauty eyeshadows & fine one one


Benefit eyeshadows


Benefit is een merk dat serieus fijne producten met een dikke vette knipoog in beautyland op de markt zet. Onlangs lanceerde Benefit de Core color lijn, 12 langhoudende poederoogschaduws, 10 cream eyeshadows, 6 lipglossjes en 10 lipsticks. Core Color is een hommage aan art deco en San Francisco, de thuisbasis van Benefit. Benefit producten zijn altijd superglam maar niet te serieus. Beauty is fun bij Benefit. De eyeshadows en gloss zijn al even verkrijgbaar maar de lipstick is pas vanaf september verkrijgbaar, nog even geduld dus.

De creaseless cream eyeshadow en longwear powder shadow zijn echte bff's, je kan ze afzonderlijk gebruiken, maar samen is het echt een topduo. Gebruik de cream eyeshadow als basis en de powder eyeshadow als supershimmery finish. Het resultaat van de twee eyeshadows samen is dazzling. Je weet dat ik een zwak heb voor neutrale tinten. Nude swings is een mooie neutrale tint en Birthday suit een zachte taupetint. Samen vormen die twee tinten de perfecte combi voor bij een heavy eyeliner. De eyeshadows blijven goed zitten, brengen heel fijn aan én hebben een goede pigmentatie.

Benefit eyeshadows & black eyeliner & mascara


Benefit eyeshadow L-R
Birthday suit & Nude swings on top ,Birthday suit, Nude swings
helaas was er geen zon om de shimmer goed te laten zien...


Naast de eyeshadows ben ik ook gaan spelen met de fine one one blush in stick. Ik moet toegeven dat ik geen heldin ben met cream blushers en geef de voorkeur aan een poeder, maar dit product is wel enorm praktisch. De stick kan zo mee in je tas en als je even tussendoor enkel een highlight wil aanbrengen kan dat ook gewoon. De frisse kleuren zullen veel snoetjes een lekkere frisse aanblik geven in een handomdraai. Een heerlijk praktisch product, breng het product aan en blend met je vingertoppen, breng eventueel nog wat extra highlighter aan en voilà! Een frisse ondeugende blos op de wangen, het warmroze en koraal geven een prachtige warme kleur.

Benefit Beauty Fine one one Benefit Fine one one swatch
Benefit is verkrijgbaar bij enkele Douglas filialen en online in de webshop,(die gratis naar NL en België verzend!) handig, als je een Benefit product bekijkt op de Douglas site staat er onder de button 'in het winkelmandje' beschikbaarheid controleren in een store. Via die zoekfunctie kan je zien in welk dichtstbijzijnde filiaal de producten beschikbaar zijn mocht je eerst even willen snuffelen, maar meteen online shoppen kan natuurlijk ook. Ben jij ook al een Benefit babe?