zondag 30 juni 2013

Summertime!

Roc Soleil Protexion spf 30, Redken after sun mask &
Vichy Sun compact spf 30
Roc Soleil Protexion + Spray anti-âge protection invisible spf 30 is een spray met een hele lichte niet plakkerige textuur die snel en makkelijk over de huid verdeelt en een hele subtiele geur heeft die mij aan abrikozen doet denken. Groot pluspunt: de spray mag worden aangebracht op een natte huid, je kan dus meteen na een verfrissende duik je spf opnieuw aanbrengen. Daarnaast is de spray extra waterproof, maar breng het product toch regelmatig aan voor een optimale bescherming. Vooral voor mannen en kids is dit ideaal. Husband heeft niks met smeren dus even sprayen en hij kan er helemaal tegen en eerlijk is eerlijk, een lotion op behaarde mannenbenen is ook eigenlijk geen doen, dus dit product met fijne spf 30 is ook zeker ideaal voor de man.

Vichy Sun compact spf 30 Sandy beige 

Vichy compact solaire sandy beige swatch

Het Vichy compact solaire is een compacte make-up die heel erg dekkend is en je huid beschermt met een factor 30. De dekkende fotmule werkt kleine oneffenheden goed weg en is ideaal als je in de zomermaanden toch graag een goed dekkende make-up draagt maar ook bescherming tegen UVA en UVB stralen wilt. Ikzelf vind het product te dekkend voor mijn hele gezicht maar vind het wel fijn om lokaal oneffenheden te verdoezelen. Het zonnige oranje doosje bevat een handig spiegeltje en een fijn sponje, al geef ik de voorkeur aan een foundation brush voor een iets transparantere finish.


Het Redken After Sun mask uit de color extend sun lijn is een feestje voor je haar en je zintuigen want dit oranjekleurige crèmemasker ruikt zo lekker zonnig en zomers. Het masker laat je na het wassen lekker 5-15 minuutjes inwerken en je haar dat door de zon in een bosje stro verandert voelt weer zacht, soepel en krachtig aan. Bovendien krijgt het ook weer een mooie glans, had ik al gezegd dat je haar er zo lekker van gaat ruiken? :) Ik smeer het ook wel eens in mijn puntjes als leave in verzorging mmmmm.