zaterdag 29 juni 2013

Clarins Splendours palette yeux

Clarins Splendours eye palette


Het Splendours colour quartet & liner eye palette uit de Splendours zomerlook van Clarins bevat 4 mooie eyeshadows en een dieppaarse eyeliner. Het palet bevat drie gouden tinten (vooruit eentje is bijna koper) een diepbruine oogschaduw waarmee je mooi kan combineren voor een zachte of intense look. Voor deze look heb ik de drie gouden tinten en de eyeliner gebruikt. Als finishing touch wat bruine mascara en je hebt de perfecte look voor bij een sunkissed huidje.

Clarins Splendours colour quartet ombres & liner  


Het eye palette heeft echt een enorm mooie verpakking met hoog hebberigheidsgehalte (is dat wel een woord? uhm...) Deze collectie is namelijk geïnspireerd op mystieke samenlevingen waar zonaanbidding en goudbewerking centraal stond. Deze inspiratie leverde een prachtige collectie met make-upjes die voor een mooie gouden zonnegloed zorgen.

Clarins Splendours eye quartet
lichtgoud als highlight en ros├ęgoud over het hele ooglid


Clarins Splendours eye quartet
De koperen kleur op het midden van het ooglid

Clarins Splendours eye quartet Paarse Eyeliner Clarins Splendours eye quartet & bruine mascara 
Hieronder zie je nog wat swatches van de kleuren los van elkaar, vond het wel kunstzinnige foto's zo ;) Voor deze foto's heb ik een primer gebruikt zodat je de kleuren goed kan zien. Uiteraard kan je de kleuren ook mooi zacht aanbrengen maar intens is dus ook zeker geen punt. Wat vind jij van dit eye  palette?


Clarins Splendours summer 2013 eye quartet