zondag 23 juni 2013

Shiseido Zen Sun summer 2013

Shiseido Zen Sun Shiseido heeft voor de zomer twee nieuwe geuren gelanceerd, Zen Sun Eau de Toilette fraîche en Zen Sun eau de Toilette fraîche for men. Ik vind het altijd leuk om mijn outfit op die van husband af te stemmen en vind het al helemaal leuk om dan matching geuren te dragen, maar er zijn maar weinig geurduo's waar we ons allebei in kunnen vinden.  En toen waren daar de Zen Sun geuren, twee Eaux Fraîches die het frisse gevoel van een nieuwe dag en de gloed van de zon als inspiratiebron hadden. Beide flacons zijn moderne versies van de klassieke Zen geuren en de moderne strakke transparante flacons worden gesierd door een vleugje kleur.


Zen Sun Eau de Toilette fraîche heeft een warme koraalkleurige (de kleur zit ergens tussen rood, oranje en roze in) nuance in de flacon die de gloed van de zon weerspiegelt. Zen Sun Eau fraîche is fruitig, sprankelend, verfrissend en toch ook zeker een tikje zwoel.


Shiseido Zen Sun eau de toilette fraîche 


De geur is een frisse cocktail van bergamot, mango, kersenbloesem en muskus. Deze geur is heel erg draagbaar en mooi in balans, de geur is een tikje tropisch, fris, zoet en ook sensueel en warm. Deze geur was vooral een verademing tijdens die benauwde broeierige dagen. 


Shiseido Zen Sun eau de toilette fraîche for men 


Zen Sun for men Eau de toilette fraîche heeft een prachtige blauwe gloed en deze herengeur is zo goddelijk lekker. Lekker mannelijk en houtachtig maar toch fris. Het citrusachtige Yuzu, ijzig frisse munt en hout vormen samen deze heerlijke geur voor heren. Deze geur is zo enorm veelzijdig, lekker fris door de citrus en munt maar toch heel mannelijk en zwoel door het warme hout, in één woord zalig! 

De Zen Sun geuren zitten in een royale 100ml flacon, de damesgeur kost €65,00 en de herengeur €54,00. Leuk voor jezelf en je love interest maar ook een leuk cadeau idee voor een aanstaand bruidspaar. Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)