zondag 7 februari 2010

Tim Burton en Doornroosje?

Tim Burton's variant op Alice in Wonderland draait nog niet in de bioscopen of er wordt al gespeculeerd over een tweede Disney film die hij graag onder handen zou willen nemen,

ditmaal betreft het Doornroosje, de berichten zijn nogal uiteenlopend maar wat ik ervan begreep is dat het vooral om Maleficent (Malafide in de Nederlandse versie) zou draaien.

Ben erg benieuwd of er dan weer een gave nagellak collectie van Opi volgt, op Sleeping Beauty zijn wel een aantal leuke kleuren te verzinnen, misschien een glitterlak met paarse, zwarte en lichtgroene glitters als Malificent's Magic, een fuchsiaroze met kleine rode shimmer voor Aurora's lippen als rozenblaadjes (Aurora's Kiss?).

Een zwart met groene glow of microglitter voor de evil sidekick van Malificent (Blackened Magic?) en uiteraard een leuke kleur voor de goede feeen, en dan doen we gewoon groene roze en blauwe glitters door elkaar :) Wordt al blij als ik eraan denk.

Op internet heb ik wel al een ge-wel-dige nieuwe look voor Malificent gevonden,
de tekening is van J. Scott Cambpell een comic book artist die onder andere voor Marvel gewerkt heeft, en laat Marvel nou vorig jaar zijn overgenomen door Disney, dus misschien wordt het toch wel een verleidelijke Malificent (Angelina, Megan Fox????)
Eerst nog een paar weekjes wachten op Alice, maar het is een leuk vooruitzicht :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)