zaterdag 6 februari 2010

China Glaze four leaf clover WINNEN!

meld je voor 17 februari aan als volger op de blog en maak kans op deze lak uit de nieuwe lentecollectie van China Glaze. De winnares wordt 18 februari bekendgemaakt.Vandaag was het hier prachtig weer, het begon koud maar het zonnetje liet zich al snel zien
en deed zijn best om de winterkou weg te laten smelten...tot ik mn nagels gelakt had in de nieuwe kleur four leaf clover (je zou denken dat een klavertje vier ook goed weer brengt....)
de lucht betrok en het was weer een grijze verdrietige bedoening. Tja zie dan maar eens zo een waanzinnige kleur mooi op de foto te krijgen, mijn camera kreeg spontaan een minderwaardigheidscomplex en ik heb in alle hoeken van het huis gestaan om de kleur er goed op te krijgen, maar helaas is het resultaat niet naar mijn zin, ik ga morgen en desnoods overmorgen nog een poging ondernemen als het zonnetje wel schijnt. Op de foto lijkt de kleur veel grijzer en meer turqouise dan in werkelijkheid.

Nu weer over de kleur, een prachtige felgroene tint, ik kan de kleur groen bijna niet beschrijven
maar als je van opvallend houdt hoort deze unieke knalkleur echt in je collectie, al is het maar voor de momenten dat je een beetje extra geluk kan gebruiken :) Het is een felle kleur maar beslist geen neon, en omdat het een cremelak is, is het in mijn ogen een relatief bescheiden kleur (maar ik ben geen normaal referentiekader...) Zelfs mijn voorraad zure matjes oogde saai en dof in vergelijking tot deze smaragdgroene lak. (Angelina's waanzinnig mooie oorsieraden geven een goede weergave van de kleur...zucht.....geef mij die oorbellen en laat Brad maar zitten ;)


Enjoy!

7 opmerkingen:

 1. Jaaaaaaaaaaaaa deze is mooi!!

  Liefs Pam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. pffff eindelijk is het gelukt met aanmelden hihi
  geweldige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Rianne: haha de aanhouder wint ;)

  @Pam, Kirsten en Svenja: en op de foto is hij lang niet zo mooi als in het echt, mijn camera was er gewoon bang voor haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend morgen de uitslag ;) Ga duimen voor me zelf haha

  BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)