zaterdag 14 december 2019

Collistar Milano look Oil Nail Lacquers swatches & review


Nog op zoek naar de perfecte rode tint voor op de nagels? Collistar heeft een paar hele mooie exemplaren die ik je graag laat zien. Deze drie Oil nail lacquers met "mirror effect"

De lak bevat drie oliën die de nagels voeden en verzorgen, arganolie, jojoba olie en amandelolie voeden zwakkere nagels en zorgen ervoor dat je nagels minder snel afbreken. Een nagellak die dus niet alleen zorgt voor een mooie glanzende kleur maar ook voor sterkere nagels. Iets wat zeker tijdens de koude maanden een fijne bonus is, na een flinke griep waren mijn nagels echt enorm kwetsbaar maar door ze goed met een nagelriemolie te verzorgen en ze te lakken met deze verzorgende nagellak zijn ze langzaamaan weer aan het groeien.


Het prettige formaat van de Collistar nagellak nodigt uit om er stiekem eentje extra mee te nemen, met 6 ml inhoud zijn ze klein van formaat maar bevatten wel een mooi groot penseel. Het hightech penseeltje bestaat uit maar liefst 320 haartjes waardoor je streeploos en perfect lakt.

Als je vaak wisselt van kleur nagellak dan is dit formaat ideaal, ik maak grote flesjes eigenlijk nooit helemaal leeg dus dat is ook zonde, deze maat is precies goed voor één of twee seizoenen intensief lakken meerdere jaren afwisselend gebruik.321 Oil Nail Lacquer Rosa Malva vormt een perfecte match met de gelijknamige Unico Lipstick. Ik ben niet echt van het matchen van tinten maar soms kan ik dat eigenlijk wel heel erg waarderen en vind ik een perfect afgestemde look juist heel erg classy. Rosa Malva is een diepe mauvetint, sophisticated en elegant. Op de foto zie je twee laagjes van deze mooie tint die moeiteloos aanbracht.322 Oil Nail Lacquer Rosso Lacca lijkt in het flesje een dieprode crèmelak maar afhankelijk van de lichtval varieert de kleur van vurig rood tot een wat diepere roodtint. Deze lak is wel vrij vloeibaar dus met lakken moet je ietsje voorzichtiger te werk gaan. Op de foto zie je twee vlotte laagjes.323 Oil Nail Lacquer Borgogna is een beauty! Deze tint barst van de herfstige glamour en voorziet de nagels van een bruinrode tint met prachtige glinsterende deeltjes. Mijn favoriet van dit drietal! Ook deze lak bracht moeiteloos aan op de nagels en is perfect dekkend in twee dunne laagjes.


De Collistar nagellakjes zijn trouwens ook hele leuke geschenkjes voor de feestdagen. Ben je ergens uitgenodigd en weet je niet goed wat mee te nemen voor de gastvrouw? Als ze een nagellak liefhebster is zal je haar zeker blij maken met een mooie nagellak van Collistar. Collistar is verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerie en drogisterij en via de Collistar webshop.