donderdag 9 januari 2020

Widmer anti age


De 4-0 komt steeds meer in zicht en ik denk dat ik er toch aan zal moeten geloven. Vorige week lag ik helemaal dubbel toen ik op de instagram pagina van Linda magazine een nummer voorbij zag komen over een vrouw die schrok toen de camera van haar smartphone nog op selfie stand stond... Pijnlijk herkenbaar helemaal als die telefoon plat op het aanrecht ligt en ik per ongeluk de camera aantik tijdens het scrollen door social media waardoor je pas echt geconfronteerd wordt met de verminderde elasticiteit van de huid.... Ik kan alleen maar hopen dat ik dat zoiets nooit per ongeluk online komt.

Nu is het verliezen van elasticiteit een logisch gevolg van het ouder worden. De celdeling van de huid gaat trager en daardoor ook het herstel en als klap op de vuurpijl kan de huid ook steeds minder vocht vasthouden. Dat vocht zorgt voor volume, elasticiteit en speelt een cruciale rol bij de mate waarin de huid in staat is zichzelf te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De anti-ageing producten van Louis Widmer remmen de veroudering af dankzij intensieve bestanddelen die in hoge dosering in de producten zijn terug te vinden. Ook worden bestaande rimpels zichtbaar verzacht.

Het Extrait Liposomal is een basisserum voor dag en nacht dat de huid intensief hydrateert en het herstelmechanisme van de cellen stimuleert. Één à twee pompjes is voldoende voor het hele gezicht, hals en décolleté worden ook heel blij van eenzelfde hoeveelheid serum. Dit product breng je aan voor je dag of nachtcrème zodat ze intensief kunnen samenwerken. Bij regelmatig gebruik belooft Widmer een stevigere huid die voller en gladder oogt. Dit transparante serum heeft een lichte gel-achtige textuur die niet plakt maar zich goed over de huid laat verdelen. De huid oogt direct na het aanbrengen egaler en fijner van structuur en voelt zacht aan.


Het Intensief Anti-ageing complex is een krachtige intensieve verzorging die de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering en schadelijke factoren van buitenaf. Door de huid daarnaast ook te stimuleren is het op twee fronten een effectieve anti-ageing kuur.

Dit product gebruik je 's avonds plaatselijk op goed gereinigde delen van gezicht, hals en décolleté, de plaatsen die het gevoeligst zijn voor de vorming van rimpels. Jojobaolie zit bomvol vitamine E en goede vetzuren, vitamine C is ook een sterke antioxidant en samen neutraliseren ze vrije radicalen die huidveroudering veroorzaken. Extract uit groene thee geeft het huideigen herstel een boost en neutraliseert ook vrije radicalen. Deze luchtige fluide laat zich ook goed over de huid verdelen maar is wel voller dan Extrait Liposomal.


De rijke oogcrème zorgt ervoor dat de tere huid rond de ogen zichzelf goed kan blijven herstellen, goed gehydrateerd blijft en dat zachte lijntjes vervagen. Deze crème stimuleert de huid intensief dankzij de hoge concentratie werkstoffen en mag zelfs op littekens gebruikt worden zodat ze mooier genezen.

De oogomtrekcrème is niet alleen in te zetten rond de oogcontour en op littekens maar mag ook gebruikt worden als masker voor gezicht, hals en décolleté. De meeste oogverzorgingsproducten zitten in een 15ml verpakking maar deze crème zit in een royale 30ml pot. Dubbel zoveel liefde voor je huid dus. Na een zware dag mag je de crème ook als masker gebruiken, bedek de huid onder de ogen of van je hele gezicht en décolleté (vooruit ikzelf hou het op de ogen want anders gaat die pot wel erg snel leeg) met een flinke laag crème en laat 20 minuten inwerken, liefst onder een vochtig kompresdoek. Ik gebruik daarvoor twee wasbare wattenschijfjes die ik eerst even vochtig maak onder de kraan en dan kort opwarm in de magnetron. Ik moet wel eerlijk toegeven dat het mij zelden lukt om de volle 20 minuten met ogen dicht te ontspannen in een druk huishouden haha. Ik vind de lijntjes rond mijn ogen net iets minder aanwezig als ik deze oogcrème gebruik en hoop ook dat het toekomstige lijntjes een beetje op afstand houdt.

Deze producten uit de Anti-Age lijn van Louis Widmer zijn verkrijgbaar bij erkende Widmer verkooppunten.