maandag 29 april 2019

Treacle moon shower foams


Ik heb nooit geen moeite gehad om peuterdiva in bad of onder de douche te krijgen, sinds de ontdekking van de Creamy shower mousse van Treaclemoon is het eerder een kunst om ze er zonder drama uit te krijgen haha.

De Treaclemoon showerfoams hebben een romige textuur en een vrij milde samenstelling. Er zijn meerdere geurvarianten verkrijgbaar, voor verschillende moods zijn er verschillende geuren. Sugared Grapefruit Sunrise is lekker opwekkend, My Coconut Island lekker zomers en na een douche met Iced Strawberry dream ben je gegarandeerd weer vrolijk, hoe ellendig je dag ook was.


De Creamy shower foam heeft een stevige volle textuur en ik maak er meestal eerst hartjes mee op de douchewand waarna kleine meid zich er lekker mee inzeept. Of ik maak vormpjes en cijfers en zij moet dan zeggen of het een cirkel, driehoek of vierkant is. Het stevige schuim blijft prima zitten, nog even en we kunnen het alfabet oefenen, ik ben dol op spelenderwijs leren.

Belangrijkste is natuurlijk dat het schuim zorgt voor een lekker schoon gevoel en zowel mijn als haar gevoelige huid niet uitdroogt.


Zijn er ook minpuntjes? Voor mijn gevoel haal je niet alles uit de flacons, ik weet niet zeker of het kan liggen aan het feit dat de eerste flacon Iced Strawberry dream een keer kopje onder is gegaan in de badkuip maar we zijn nu bezig met een tweede lichting dus hopelijk gaat het nu beter. Goed schudden voor gebruik is ook wel even belangrijk voor een zo romig mogelijk schuim.

Hier scoren ze echt een dikke voldoende, peuterdiva wil het liefst de roze Iced Strawberry dream want na het douchen snuffelt ze steeds aan haar armen en zegt dat ze naar een ijsje ruikt hihi. Treaclemoon shop je bij diverse drogisterijen en supermarkten en heeft een adviesverkoopprijs van €5,99.