zondag 16 december 2018

Kaloo Dragee Christmas gift


Toen peuterdiva nog een baby was had ik ook al een geur van Kaloo staan maar eigenlijk gebruikte ik die niet op mijn kleine meid, de geuren van Kaloo zijn 'babysafe' maar ik vond het zo jammer om haar heerlijke babygeur te camoufleren met een parfum. Ik rook haar liever puur natuur, dat is nog steeds zo (die heerlijke geur van haar haartjes als ze smorgens bij mij kruipt) maar ze ziet mij parfum gebruiken en ze wordt bijna 3 dus ze heeft nu echt de leeftijd dat ze alles wil imiteren. De geuren van Kaloo spray ik met een gerust hart op haar mooie huidje en kleertjes. En het is zo schattig om te zien hoe ze haar polsje naar voren houdt als ik de geur voor haar tevoorschijn haal. 


Kaloo is vooral bekend vanwege hun lieve en zachte knuffelbeertjes en doekjes voor baby's maar ze hebben ook een hele leuke geurlijn die bestaat uit een aantal subtiel geurende eaux de senteur. Deze verzorgende sprays zijn alcoholvrij en delicaat geparfumeerd. Ze doen het ook goed op het beddengoed of de voile van het hemeltje van het ledikantje. Baby's zijn heel gevoelig voor geur dus ik sprayde de Les Amis eau de senteur alleen op haar beddengoed als ze zelf niet in de kamer was.

Nu is ze dus al bijna drie jaar en toe aan een eigen 'parfum'. De tijd vliegt maar wat is er leuker dan het maken van geurige herinneringen? Dragee is net als de andere parfums van Kaloo alcoholvrij en is een leuke zoete geur voor kleine diva's. De compositie van amandel, vanille en muskus is licht zoet, en doet de naam dragee (snoepje) eer aan.

Er is speciaal voor de feestdagen een mooie cadeauset van Kaloo Dragee. De gelimiteerde Kaloo Christmas set bestaat uit een lief zacht knuffelbeertje en een 100ml eau de senteur. De schattige parfums van Kaloo zijn verkrijgbaar bij onafhankelijke parfumeriezaken.