maandag 17 december 2018

Guerlain Rouge G & Gloss D'Enfer limited editions holiday 2018


Guerlain is al jaren één van mijn lievelingsmerken op geurgebied maar qua make-up weten ze ook telkens weer te verbazen. De look voor de feestdagen is in één woord spectaculair. De look bestaat uit een prachig palette voor gezicht en ogen, een Météorites poeder en meerdere lipsticks en lipglossjes.

Alle items zijn echte eyecatchers, toch viel mijn oog vooral op de lipsticks, de Rouge G is een lipstick die verpakt is in een prachtige zware huls met een dubbele spiegel aan de binnenkant, zo heb je altijd je favoriete lipstick en een spiegeltje bij de hand.


De indrukwekkende Rouge G lipstick van Guerlain is tegenwoordig volledig te customizen, voorheen was de lipstick in een geheel verkrijgbaar en kon je de lipstick navullen, nu kan je de huls en lipstick los van elkaar kopen. Er is een vast assortiment aan hulsjes verkrijgbaar (check het Guerlain make-up display maar eens bij de parfumerie, keuzestress gegarandeerd) en ook qua tinten lipstick is het aanbod groot.

De speciale look voor de feestdagen bevat ook drie limited edition tinten lipstick en een prachtige huls in gelimiteerde oplage. Deze huls heeft de naam Electric Gold gekregen. Op de website van Guerlain staat een compleet overzicht van alle tinten Rouge G en alle hulsjes.


De Electric gold is een metalen hulsje met gouden accent, qua kleur lipstick zijn er drie feestelijke tinten verkrijgbaar. Electric 91 is een rode metallic, 92 een nude metallic en 93 een koperkleurige metallic.

De Rouge G is een lipstick met een verzorgende, langhoudende formule. Plantaardige bestanddelen en zilveren micro kristallen reflecteren het licht voor een intense, glinsterende kleur. Jojoba olie en mango butter verzorgen de lippen en zorgen voor comfort, hyaluronzuur zorgt ervoor dat het vochtgehalte in de lippen word aangevuld waardoor ze niet uitdrogen. Dit is een van de weinige lipsticks die mijn lippen niet uitdrogen.

Guerlain Rouge G Electric 93 

Rouge G Electric 93 is een koperkleurige lipstick, een bijzondere tint die ik niet op de gehele mond aanbreng maar als accent in het midden voor een optisch vollere mond.

Guerlain Rouge G Electric 92

Uiteraard is mijn favoriet de 'nude' Rouge G Electric 92 is een nudekleurige metallic die subtiel aanwezig is maar toch zorgt voor een mooi opgemaakte mond. 

Guerlain Rouge G Electric 91

Rood en ik gaan niet altijd goed samen, ik vind metzelf snel té opgemaakt als ik een rode lipstick draag maar in de Decembermaand mag dat best. Electric 91 is een glinsterende rode tint die perfect samengaat met een mooie winged eyeliner of juist een hele subtiele look.

Hier zie je de tinten even naast elkaar en je ziet ook hoe mooi deze lipsticks glinsteren in het directe zonlicht en zonder dat directe zonlicht. De lipstick heeft een hele fijne lichte textuur, je voelt dat je lippen verzorgt worden en ze voelen comfortabel en glad aan maar je hebt niet echt het idee dat je lipstick draagt. Na een tijdje dragen vervaagt de kleur langzaam waarna de lippen wel glad en verzorgt blijven aanvoelen.


De Gloss d'Enfer lipgloss is een prettig aanvoelende, niet plakkerige lipgloss die de lippen voorziet van glans en kleur. De Christmas look van 2018 bevat drie nieuwe tinten die in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn, ik heb er twee van (lucky me!).


Gloss d'Enfer zorgt voor mooi geaccentueerde en gekleurde lippen en is zowel solo als over je lipstick te gebruiken. De gloss bestaat uit een mix van plantaardige en minerale oliën die de lippen verzorgen en tegelijkertijd zorgen voor een gloss die moeiteloos aanbrengt. 

De applicator maakt het aanbrengen nog eenvoudiger, dankzij de speciale vorm en textuur geeft hij de juiste hoeveelheid gloss af voor een perfect opgemaakte mond. De textuur van de gloss is niet plakkerig maar hij blijft wel heel goed zitten. 


903 Gloss d'Enfer Electric copper is een warme koperkleurige tint. 

862 Gloss d'Enfer electric pink is een nude/roze gloss met een vleugje koel mauve. 


De gloss voelt heel erg prettig aan, plakt niet en vervaagt langzaam, de zachte geur van vanille en tonkaboon is een fijn pluspunt. Copper gebruik ik enkel op het midden van mijn mond (erg gaaf bij een bruine of oranje tint lipstick) als accent en Electric pink is zo mooi subtiel dus die mag op de hele mond. Ik heb vrij volle lippen dus een gloss voelt soms snel als too much maar die subtiel roze tint met een vleugje mauve is perfect.

Deze prachtige items zijn verkrijgbaar bij Guerlain verkooppunten zoals parfumerie en luxe warenhuis.