dinsdag 29 december 2015

Maybelline December news

Maybelline December news

De product developers van Maybelline hebben het afgelopen jaar niet stil gezeten en op de valreep van 2015 kwamen er zelfs nog een aantal leuke items bij. Ik geef eerlijk toe dat ik qua make-up een hopeloze snob ben en het liefst shop bij de hele dure luxe merken maar met een kleine op komst gaat mijn budget momenteel vooral op aan leuke babykleertjes en de babyuitzet. Dat je dan eigenlijk niet echt veel in hoeft te leveren qua kwaliteit wat beautyproducten betreft bewijzen deze leuke producten van Maybelline.


De 4 show your color Celebrate nagellakjes zijn ter ere van het 100 jarig bestaan van het merk Maybelline. Een rode crèmelak, twee sprankelende glitters en een metallic gouden lak zijn prachtig voor New Years eve maar ik vind ook het vaak wat tamme en kleurloze Januari een perfecte maand voor wat extra kleur en glitter (het instant afkicken van alle gezellige lichtjes is best heftig vind ik).


De nadruk voor al het moois ligt vooral op de ogen en wenkbrauwen, een Lash Sensational mascara voor vollere mooi gescheiden wimpers in een nog zwartere tint dan anders. Stiekem vind ik het wel jammer dat bijna alle Maybelline mascara's enkel in het zwart verkrijgbaar zijn. Ik houd het toch liever bij bruin, zeker nu ik flinke kringen onder mijn ogen heb door het slechtere slapen (babybump begint nu echt in de weg te zitten...)


De ogen worden ook voorzien van een perfecte eyeliner dankzij de Master ink eyeliner. Het fijne penseeltje geeft je de vrijheid om zelf de dikte van het lijntje te bepalen en door de waterproof formule blijft de eyeliner prima zitten (als deze droog is dus, ik was lekker onhandig tijdens het swatchen wat de uitloper op mijn hand verklaart, als de eyeliner eenmaal droog is heb je echt wel een goede remover nodig om de eyeliner te verwijderen). De eyeliner is verkrijgbaar in 3 finishes, intens mat zwart, glanzend satijnzwart of in feestelijke glittertjes.


Met het Master brow pro palette zorg je voor mooie strakke wenkbrauwen die de hele dag in vorm blijven. Ik weet nog goed dat tijdens mijn tienerjaren de wenkbrauwen dun dunner dunst moesten zijn en ben zooooo blij dat alles weer goed is teruggekomen na al het gepluk in die jaren. Een mooi vormgegeven volle wenkbrauw geeft vorm aan je gezicht maar het shapen en stylen van je wenkbrauwen is even een handigheidje. 

Met deze kit heb je alvast de tools in handen om in drie stappen een mooie vorm te creëren. De kit bevat een zachte fixerende was, een pigmentpoeder en een highlighter en is verkrijgbaar in twee nuances die voor veel huidskleuren geschikt zijn. 


Je brengt eerst de fixerende wax aan, daarna het poeder en je eindigt met de highlighter onder het hoogste punt van de wenkbrauwboog. In het nieuwe jaar zal ik de setjes nog eens uitgebreid voor je reviewen maar ik kan je verklappen dat ik echt heel erg enthousiast ben. De pigmentatie van het poeder is super, opstandige haartjes worden door de wax getemd en de highlighter is superfijn.

Al dit moois is verkrijgbaar bij je Maybelline verkooppunt.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)