vrijdag 25 december 2015

Lolita Lempicka Minuit d'Or Midnight fragrance

Lolita Lempicka Minuit d'or Midnight fragrance 

Lolita Lempicka Le Premier Parfum is inmiddels al bijna twee decennia verkrijgbaar en het schattige appeltje krijgt jaarlijks gezelschap van ee Midnight fragrance editie. Dit jaar is de Midnight fragrance uitgevoerd in luxueus goud en het parfum is en blijft een bijzonder mooie compositie van zoethout, iris, jasmijn, vanille, mirre en hars.


Dat ruikt zoetig en oriƫntaals, maar niet op een overdreven manier, Minuit d'Or is een heerlijke wat intensere manier om van Le Premier parfum te genieten, heerlijk voor lange feestelijke nachten of betoverende winterse dagen. Lotita Lempicka's parfums zijn al jaren een persoonlijke favoriet en ik heb inmiddels een aardige collectie van deze lieve appeltjes, denk ook maar niet dat ik de lege flacons weggooi no way! Dit zijn ware collector's items en doen het ook als decoratie gewoon erg leuk.


Minuit D'Or is enkel in een 100ml eau de parfum verkrijgbaar en voor de echte Lolita fan is dit natuurlijk echt weer een verleidelijk hebbedingetje... Mocht je de geur nog niet kennen maar wel dol zijn op gourmands dan moet je Lolita Lempicka zeker eens proberen, Le Premier parfum en Midnight fragrance zijn net weer even anders dan de meeste gourmands die momenteel allemaal zo op elkaar lijken.


Het is niet voor niets al heel wat jaren een van mijn favoriete parfumhuizen, meer van snoeperig zoet? Dan is Lolita Sweet misschien jouw geur (donkere chocolade en kersen) of ben je meer een zonnig en exotisch type? Dan is Elle L'aime een heerlijke keuze (kokos, vanille, ylang-ylang). Hoe dan ook Lolita Lempicka heeft voor elke fantasierijke parfumliefhebber heerlijke parfums in het assortiment.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)