vrijdag 19 juni 2015

Marc Ibane natural tanning spray travel set

Marc Ibane natural tanning spray travel set

Nog geen tijd gehad om in de zon te zitten maar wel dringend behoefte aan een instant summer glow? Ga alsjeblieft niet zonder factor in de zon zitten of (horror!) uren bakken onder een zonnebank, haal even rustig adem en haal een selftanner van Marc Ibane in huis.

Selftanners en ik, we hebben een moeizame relatie, ik ben dol op valsspelen en zeker wat een bruin tintje betreft maar ik kan voor elke seltanner wel een nadeel opsommen. De ene brengt moeilijk aan, weer een ander is niet getint dus geeft risico op plekken overslaan en weer een ander ruikt griezelig. Ik ben een lastig geval ik weet het maar hij moet er toch ergens zijn die selftanner die dat vlekkeloze egale tintje kan bewerkstelligen?

Enter Marc Ibane, diverse celebs zweren bij de instant zongebruinde teint die al kort na het sprayen verschijnt. Door de fijne nevel komt het product overal en met behulp van de stevige kabuki brush kan je het product ook op je gezicht gebruiken voor een flawless tan. De Taning spray zorgt voor een kleurtje dat tot 5 dagen blijft zitten en bevat Ginkgo en Aloë Vera om je huid te verzorgen.


Het systeem werkt simpel, reinig je huid, spray het product vanaf een centimeter of 30 op je gezicht, décolleté of welke te bleke zone dan ook en laat even rusten. Om de moeilijk te bereiken plekjes van je gezicht ook van het product te voorzien en voor een extra natuurlijk resultaat ga je luchtig met het kabuki penseel over je gezicht na het sprayen.

Ik was serieus onder de indruk van het resultaat, géén oranje wenkbrauwen, géén vlekkerig gezicht, maar gewoon een serieus mooi zongebruind tintje. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik er echt wel heel erg bruin van werd, maar ik bruin zelfs met een SPF 50 vrij hevig dus misschien ligt het bij mij aan overactief pigment. Ik vond het ook wel lekker dat bruine kleurtje, als je het doet wil je wel zien dat je zogenaamd va een zonovergoten weekendje terugkomt toch?

Het product heeft echter één nadeel, of wellicht heb ik mij te snel na gebruik aangekleed maar mijn witte Aubade beha had ook een lekker zongebruind tintje gekregen na een paar uur (voor de goede orde die had ik niet aan tijdens het sprayen maar trok ik na een minuut of 10 aan). Na een wasje was dit kleurtje trouwens gewoon weer verdwenen. Je kan het droogproces trouwens ook versnellen met behulp van je haarföhn, iets wat ik volgende keer maar eens ga proberen.

De Marc Ibane Luxurious travel set bevat een 50ml natural tanning spray, een handig tasje en een luxe kabiki penseel. Voor meer info, de online shop en verkooppunten check je de Marc Ibane website, ik ben erg nieuwsgierig wat je van het product vind en wat ik helemaal wil weten als je er al ervaring mee hebt, is of je er ook zo heerlijk bruin van werd.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)