donderdag 18 juni 2015

OPI Hawaii: Hello Hawaii ya?

OPI Hawaii: Hello Hawaii ya? 
Hoewel de Hawaii lente/zomercollectie van OPI bestaat uit hele frisse levendige pastels en aquatinten bevat deze collectie ook een verrassend 'sober' kleurtje voor dit seizoen. Grappig is hoe de afgelopen jaren seizoenen steeds minder kleurvast worden.

Eerst waren pastels voor de lente, felle tinten voor de zomer, warme tinten voor de herfst en diepe dramatische kleuren voor de wintermaanden een vast gegeven. Dit is echt niet meer want nu draag je gewoon lekker de kleur waar jij op dat moment zin in hebt en de tinten uit de seizoenscollecties zijn dan wel geïnspireerd op het modebeeld, ze zijn stuk voor stuk kleine finishing touches die jouw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Hello Hawaii ya? Is een beetje een vintage ogende lavendel tint, het type kleur dat onopvallend opvallend is op de nagels maar heel mooi combineert met bijvoorbeeld een spierwitte outfit. Op de foto's hieronder zie je twee laagjes van Hello Hawaii ya zonder base of top coat. De eerste foto is genomen in direct zonlicht, toen kwam er ineens een megagrote wolk opzetten.... Maar deze tint is ook zonder een spotlight erg mooi.

OPI Hawaii: Hello Hawaii ya? swatch in zonlicht 
OPI Hawaii: Hello Hawaii ya? als er een wolk voorbijkomt


Toen ik dit lakje ophad kreeg ik ineens een flashback naar een eerdere OPI collectie: France. Parlez vous OPI is wel familie van Hallo Hawaii ya? maar Parlez vous OPI is een net wat lichtere tint.


De prachtige OPI Hawaii collectie is verkrijgbaar bij OPI verkooppunten waaronder nagelstudio's, luxe parfumeriezaken en drogisterijen en parfumerie Douglas (ook online). Ik twijfel nog over de zachtroze, de nude en de mintgroene lak...wel...niet...wel....niet.....

OPI Hawaii lente/zomer 2015
Follow on Bloglovin