zaterdag 13 juni 2015

Kure Bazaar Glam & Kale

Kure Bazaar Glam & Kale 

Een groter contrast kan bijna niet, boerenkoolgroen vs snoepjesroze, ja je leest het goed boerenkool! Kale is de nieuwste kleur van ecofabulous beautymerk Kure Bazaar dat hiermee de trend van boerenkool als superfood naar een geheel nieuwe hoogte tilt. Niet alleen boerenkool in de smoothie maar ook op de nagels, als ik eerlijk mag zijn, heb ik het super voedzame 'Kale' liever op de nagels.



Omdat evenwicht ook in voeding en in je look belangrijk is vond ik het leuk om Kale te combineren met Glam, een snoeperig candy pink, as glam as it gets. Kale op de handen en Glam op de voeten blijkt een hele geslaagde combinatie. Beide lakken heerlijk, de lak vloeit mooi uit over de nagel en heeft een mooie glanzende finish. Op de foto's zie je twee laagjes van beide lakken zonder top coat.



Kure Bazaar nagellak is verkrijgbaar bij luxe parfumeriezaken en SPA's waaronder Parfuma in Antwerpen, Celeste in Den Haag, Skins Filialen door heel Nederland en Plumes skincare webshop in BelgiĆ«. Ook zijn ze verkrijgbaar via ecofabulous webshop Big Green smile. De Bijenkorf is helaas gestopt met Kure Bazaar, het cosmeticaroer ging daar weer eens om (vermoeiend...) maar geluk bij een ongeluk, vorige maand shopte ik er nog twee lakjes in een Sale grabbelbak voor €5 ipv €16,75 dus die zie je hier binnenkort ook terug.


BigGreenSmile

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)