zondag 14 juni 2015

Summer beauty essential: After sun

After sun Lancaster, Biotherm & Maria Galland 

Na regen komt zonneschijn en na zonneschijn komt... aftersun! Net zo belangrijk als je bescherming in de zon is de verzorging na het zonnen, een goede aftersun helpt de huid te herstellen en vult alle tekorten die de blootstelling aan de zon veroorzaakt zo goed mogelijk aan. Ik ben nogal kieskeurig wat after-sun betreft maar deze twee vertrouwde producten en een nieuwkomer mogen mee op vakantie.

Ik ben misschien een beetje een rare, maar ik draag liever twee seizoenen dezelfde bikini dan dat ik moet bezuinigen op mijn zonverzorging. Ik hou van serieus 'bakken' maar dan wel op bepaalde tijdstippen en altijd met een hoge SPF tijdens het zonnen en een herstellende after sun na om het beste uit de zonuren te halen. 


Lancaster Tan Maximizer Soothing Moisturizer Repairing after sun is uitgerust met het bijzondere Tan Activator Complex die de natuurlijke melanine afgifte in de huid verlengt waardoor zongebruinde kleurtje langer zichtbaar blijft. Deze luchtige aftersun kalmeert en hydrateert de huid na blootstelling aan de zon en ondersteunt het natuurlijke herstelproces.

Ook heel fijn is de Tan Maximizer cooling mist van Lancaster(niet afgebeeld), een aftersun in sprayvorm die de huid direct voorziet van een verkoelende verzorging en ook is uitgerust met het complex voor langer kleurbehoud. De lekkere frisse texturen van Lancaster zijn geparfumeerd met het kenmerkende zomerse parfum van Lancaster Sun Beauty, al jaren hun signature parfum.


Biotherm Oligo Thermal milk lekkere frisse en smeerbare milk, een product dat inmiddels vertrouwd aanvoelt want ik gebruik al jaren zonverzorging van Biotherm. Vitamine E en plankton thermaal extract zorgen ervoor dat je huid de nodige vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Deze milk is luchtig van textuur maar toch rijk qua verzorging.

Royaal smeren is bij je aftersun even belangrijk als bij je SPF, en het is dus heel fijn dat Biotherm ook XXL verpakkingen van haar suncare heeft, op de foto staat de bescheiden 200ml maar er is ook een 400ml verkrijgbaar. Met een 400ml pompflacon kan je echt wel eventjes voort. Ook zijn bepaalde Biotherm SPF producten in dat megaformaat uitgevoerd.

Nieuw voor mij is de suncare van Maria Galland, ik was al bekend met de make-up en lichaamsverzorging van dit prachtige salonmerk maar de zonverzorging was onbekend terrein voor mij. Dit jaar lanceerde Galland een paar nieuwe producten met fijne lichte texturen en mijn interesse was dan ook direct gewekt.

De verkoelende 202 Gel apr├Ęs soleil visage et corps mag zoals de naam al doet vermoeden zowel op het gezicht als lichaam worden gebruikt. Deze frisse snel intrekkende gel voorziet je huid van vocht en laat haar profiteren van de herstellende eigenschappen van de Mexicaanse vijgencactus (voor de Disney fans. Balou uit Disney's Jungle book is dol op deze "prickly pears" uit de jungle en terecht want deze vrucht bevat een hoge dosis anti-aging vitaminen, antioxidanten en mineralen en beschikt daarnaast ook nog over kalmerende en ontspannende eigenschappen.

Maria Galland is verkrijgbaar bij de schoonheidsspecialiste en Biotherm en Lancaster shop je bij de parfumerie.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)