zaterdag 5 oktober 2019

Langer gezond land haar met Kérastase Résistance Extentioniste


Gezond lang haar is niet voor elke vrouw (of man) iets wat simpelweg vanzelfsprekend is, ik had vroeger een vriendinnetje dat klaagde dat haar weelderige lange lokken zo snel weer groeiden als ze naar de kapper geweest was. Ik behoor niet tot de "lucky few" die gezegend zijn met haar dat zonder hulp van buitenaf een behoorlijke lengte bereikt in optimale gezondheid.


Ik moet er eerlijk bij vermelden dat het al een stuk beter gaat nu ik mijn haar niet meer kleur maar toch merk ik dat de lengten en punten na een bepaald aantal centimeters erg kwetsbaar zijn en gevoelig voor beschadiging. Gespleten punten blijft een aandachtspuntje en ik gebruik ook nog altijd een föhn en stijltang dus mijn haar moet af en toe toch flink afzien.


Kérastase belooft bij het juist volgen van het programma tot wel 4 centimeter haargroei in 3 maanden. Résistance Extentioniste van Kérastase was na de lancering direct een instant succes, logisch ook want deze verzorgingslijn helpt lang haar om gezond te blijven door het te versterken en gaat haarbereuk tegen. Extentioniste thermique is de nieuwste toevoeging aan het Résistance assortiment. Deze verzorgende crème beschermt je haar tegen de hitte van je stylingtools.

Een ijzersterk duo van creatine en ceramide maakt je haar van binnenuit sterker vanaf de wortel.
Samen met je Kérastase kapper ga je de uitdaging aan om je haar sneller lang te laten groeien, de kapper begeleid je door je haar intensief te verzorgen en de schaar enkel in te zetten om je haar juist mooier lang te kunnen laten worden.


Thuis verzorg je het met het Récistance gamma voor verzorging en versterking. De lijn bestaat uit een reinigende en versterkende shampoo, een conditioner die de haarschubben verzegelt en een masker dat net als de conditioner de haarschubben verzegelt maar dan in combinatie met een intensievere verzorging en voeding. Er is ook een speciaal serum dat hoofdhuid en haarvezel activeert, dit serum doet zijn werk optimaal als je het tweemaal per week gebruikt bij een hoofdhuidmassage.

De milde shampoo reinigt je haar grondig en verwijderd restjes stylingproduct, leave-in verzorging en luchtverontreiniging waardoor de verzorging goed zijn werk kan doen. De Fondant extentioniste is een contidioner die het haar in 1-2 minuutjes van binnenuit versterkt dankzij creatine, glycerine en minerale olie. Het masker is een echte krachtpatser en herstelt verzwakte lengten en broze punten intensief waardoor het langer mooi kan worden. Een lekker fruitig ruikend masker dat helpt om verdere beschadiging te voorkomen. Na een behandeling met deze producten voelt mijn haar lekker zacht en soepel aan. Of het echt helpt om mijn haar goed gezond te houden zullen we over een poosje zien. Ik ben in elk geval erg tevreden over het gebruik van deze producten.


De topper van het assortiment is de extentioniste thermique, een leave-in verzorging die je haar beschermd tegen de hitte van stylingtools zodat de schade die die apparaten toebrengen enigzins beperkt blijft. Ook blijft je gestylde coupe langer goed zitten dankzij dit product dus hoef je je stijltang of föhn minder vaak tevoorschijn te halen.

Kérastase shop je bij de erkende Kérastase kapsalon. Daar kan de kapper je ook direct voorzien van het beste advies.


#enchantillonproduitoffert