donderdag 14 maart 2019

Close Brussels: The Bangalore Express Close up


Close Brussels, niet de grootste naam in cosmeticaland maar wel een merk om serieus in het oog te houden want ze maken hele mooie dingen. Hun make-up is niet alleen heel erg mooi maar ook nog eens van hele fijne kwaliteit wat de hebberigheidsfactor alleen maar groter maakt.

Elk half jaar lanceert Close Brussels een mooie compacte collectie nagellak, ditmaal was India de inspiratiebron en dat leverde een hele mooie collectie op. Mijn absolute favoriet uit deze collectie is Mandovi River, een zachtgroen met een vintage vibe die zowel trendy is als een nieuwe moderne klassieker.


De nagellak van Close Brussels zit in een praktisch en mooi vormgegeven flesje, de dop zit los van het penseeltje zodat je een mooi klein handvat hebt waarmee je vlotjes kan lakken. De nagellak brengt prettig aan en laat zich soepel over je nagels verdelen zodat je lekker snel klaar bent. Daarnaast droogt de lak ook aardig snel dus je kan snel weer door.


De volledige The Bangalore Express collectie bestaat uit 5 mooie tinten. De laatste tijd ben ik wat minder snel enthousiast over de nieuwe nagellak collecties maar deze collectie klopt gewoon helemaal.

Twee mooie roze subtiele tinten, een warm koraalrood, een vampy diep paars en dan dat bijzondere vintage lichtgroen. Met deze kleurtjes zit je het aankomende seizoen helemaal goed, en daarna trouwens ook want dit zijn gewoon prachtige tijdloze classics.


Deze kleurtjes en het vaste assortiment van Close Brussels shop je exclusief bij Planet parfum, zowel in de winkels als in de webshop. Tot 4 april is het extra aantrekkelijk om wat nieuwe nagellakjes in te slaan want dan krijg je elke 2e nagellak met 50% korting! Een mooi excuus om alvast een mooie collectie nagellak in te slaan voor de lente en zomer toch?