maandag 25 februari 2019

Newsflash: Collistar Portofino Spring Summer look


Deze maandagmorgen kon al niet meer stuk dankzij dat heerlijke zonnetje en dan komt er ook nog eens heel erg leuk nieuws van Collistar in mijn mailbox binnen. De nieuwe look werd geïnspireerd op de dromerige Italiaanse badplaats Portofino en de kleuren zijn prachtig mooi. Dat dit schilderachtige plaatsje de inspiratiebron vormde voor de lente/zomerlook zie je duidelijk terug in de tinten waaruit de look bestaat. Diepblauw en turqouise als de zee met nuances van zachtroze, nude en koraal. 

Collistar heeft ook een paar nieuwe innoverende texturen in deze collectie gebruikt dus hij is echt het ontdekken waard. De collectie bestaat uit twee kleine oogschaduwpalettes, een oogschaduw in potloodvorm, drie lipglossjes met holografische finish, twee glinsterende vloeibare highlighters en twee primers voor een flawless look. 


Deze look shop je nu al online bij Collistar zelf maar is binnenkort natuurlijk ook verkrijgbaar bij parfumerie en luxe drogisterij.

Nu al shoppen? Bij de officiële Collistar webshop betaal je vanaf vandaag tot 3 Maart geen verzendkosten. Sowieso wordt je bestelling bij een bestelwaarde vanaf €50 altijd gratis verzonden en als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je direct €10 euro korting op je eerste bestelling*


*Check de website voor de voorwaarden.