vrijdag 16 november 2018

Givenchy vernis Cosmic Night 11


Nagellak van luxe merken moet wel heel speciaal zijn willen ze een plekje in mijn stash krijgen. Niet dat ik niet vaak in de verleiding kom hoor maar ik heb echt een idioot grote collectie dus als ik er dan iets aan toevoeg moet dat echt de moeite waard zijn. Cosmic Night is de trendkleur uit de Midnight Skies herfstlook van Givenchy.

Deze look heeft als inspiratiebron het glitterende rood van Givenchy. Een tint die vaak terugkomt in de collectie Haute Couture en accessoires. Dit sensuele rood met glinsterende parelmoerdeeltjes die zorgen voor een stevige dosis glamour en een krachtige uitstraling.


Wat direct opvalt aan Cosmic Night is de diepte van deze mooie tint, een zwarte basis bevat de rode glinsterende deeltjes waardoor het lijkt alsof je in een mysterieus sterrenstelsel kijkt. Nu viel ik vooral voor de kleur dus het was even afwachten hoe de lak zelf zou bevallen. Ik had even de zenuwen dat het een vrij transparante basis zou zijn wat je vaak bij dit type tinten ziet en dat ik minstens 3 laagjes nodig zou hebben voor een mooi egaal resultaat maar die vrees was nergens voor nodig.

Al na het eerste laagje was het resultaat stunning! Slechts één laagje is voldoende om die mooie diepe tint heel erg mooi tot zijn recht te laten komen. Ik lakte daarna nog een laagje, eigenlijk meer uit gewoonte want voor de kleur was het niet nodig. Ik moet toegeven dat ik erg onder de indruk was van dit resultaat. Door het fijne penseeltje lak je bovendien lekker vlot en precies en de lak vloeit mooi uit over de nagel waardoor het lakken bijna vanzelf lijkt te gaan.


Tijdens het fotograferen verdween de zon soms achter een dik pak wolken maar zelfs dan verloor deze nagellak die spectaculaire glow niet. Wat een bijzonder mooie kleur! In het felle zonlicht is de tint wat feller rood en op de foto die ik nam toen de bewolking even overheerste zie je duidelijk dat de tint wat donkerder en dieper lijkt. Ik ben helemaal weg van deze mooie nagellak.


Givenchy make-up shop je bij geselecteerde parfumeriezaken, niet te lang wachten want deze nagellak is net als de andere items uit deze mooie look verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. De look bestaat onder andere nog uit een mooie zwart-rode mascara (dat is echt bijzonder mooi), een topcoat voor je wimpers, een eyeliner, een lipstick en een prachtig oogschaduw palette. Voor al het beauty moois van Givenchy surf je naar de Givenchy website