woensdag 29 augustus 2018

Collistar Rossetto Unico 11 Corallo Metallico


In een eerdere review van de Collistar Rossetto Unico lipsticks liet ik je al de tinten Rame Indiano, Geranio en Pompelmo Rossa zien. Nu is het de beurt aan de glamorous Corallo Metallico, een intense koraaltint met metallic effect.
De Rossetto Unico is een romige lipstick met een gepigmenteerde langhoudende formule. De reden dat ik deze tint apart review is de metallic finish. Die zorgt net even voor een iets andere beleving. De lipstick is net zo romig als de niet metallic varianten maar ik voel de glinsterende deeltjes wel een beetje zitten. Iets wat ik er wel voor over heb want het is niet heel erg storend.


De Corallo Metallico heeft niet alleen een enorm gepigmenteerde formule maar de kleine glinsterende deeltjes zorgen echt voor een extra dosis glamour. Deze kleur blijft bij mij langer zitten dan de kleuren zonder metallic effect. Die vervagen echt al na een uur of twee maar deze blijft zeker drie uur goed zitten (als ik het kan laten om in de tussentijd te eten... goh een lipstick als afslankhulpje, hoe ideaal!).

De Rossetto Unico lipsticks van Collistar scoren bij mij een dikke voldoende, klein minpuntje is dat mijn lippen na het dragen wat trekkerig aanvoelen maar dit heb ik helaas bij 9 van de 10 lipsticks dus dat zal niet iedereen zo ervaren. Collistar shop je bij drogist, parfumerie en via de Collistar Webshop