zondag 6 mei 2018

Trind Welcome to Miami spring/summer 2018 deel 1


De limited edition collectie van Trind is er eentje waar ik elk seizoen weer naar uitkijk, ik ben elke keer weer enorm nieuwsgierig welk thema de collectie heeft en deze lente/zomer is dat Miami!

Als je het woord 'Miami' intoetst in elke willekeurige zoekmachine dan krijg je direct talloze afbeeldingen te zien van de skyline van Miami, een mengeling van pastels en neonlichten, en stranden met kleurige lifeguard stations. Die vibe komt ook zeker terug in de Miami collectie van Trind, een mix van 6 tinten met elk een eigen verhaal. 


Vandaag begin ik met de twee roze tinten, Sonny Crockett en Let's Conga! Sonny Crockett vind ik een beetje het buitenbeentje van de collectie. Ik had een iets frissere pastelroze verwacht maar deze zachte poederroze heeft een beetje een vintage vibe. 

Sonny Crockett heeft zijn naam te danken aan de ster uit de eveneens vintage tv-serie Miami Vice, in deze serie droeg Sonny het liefst pastelkleurige outfits. Ik denk dat de naam Don Johnson misschien niet bij iedereen een belletje doet rinkelen maar deze hunk uit de 80's is de vader van Dakota 'Fifty  shades Anastasia Steele' Johnson. 


Terug naar de nagellak. Bij mijn huidskleur had ik liever een meer babyroze pasteltintje gezien want bij mij oogt deze tint erg "nude". Ik denk dat deze kleur erg mooi is bij lelieblanke huidjes of juist een donkere huid waarbij je deze roze als basis gebruikt en met een mooie sprekende tint een lekker pittig accentje legt op de nagels. De lak is mooi dekkend in twee vlotte laagjes. 

Let's Conga! Van latin muziek krijg ik altijd meteen een zomergevoel, deze fuchsiaroze lak is dekkend in slechts één laagje dus ideaal voor een snelle lakbeurt.


Let's Conga! zou ik omschrijven als een framboosrode tint, een net geen rood, net geen fuchsia. Een koele maar pittige kleur met een hele mooie glans. Op de foto hierboven komt de kleur wat beter tot zijn recht want in direct zonlicht komt de kleur wat lichter over op de foto dan hij in werkelijkheid is.


Beide lakjes zijn een feestje om mee te lakken, de lak vloeit mooi uit over de nagel en door het perfect gevormde kwastje aan het lange handvat kan je heel precies lakken. Ik ben dol op de kwaliteit van Trind. Binnenkort volgen de volgende twee kleurtjes. 

Trind is verkrijgbaar via de webshop en erkende verkooppunten, je vind alle info op de Trind website. 


*disclaimer* ik heb deze producten ontvangen voor review doeleinden