woensdag 28 februari 2018

Tropische handverzorging


Koud kouder koudst! Guttegut ik dacht nog dat we een redelijk milde winter achter de rug zouden hebben als het voorjaar zich aandiende maar daar dacht moeder natuur even anders over. Nu hoort kou wel bij de winter maar het is wel weer een gevalletje alles of niets, eerst wekenlang vrij zacht weer en dan ineens intense vrieskou...


Een goede en regelmatige handverzorging is hier een must als ik geen handen vol pijnlijke kloven wil en nu het zo heel koud is heb ik een paar exemplaren tevoorschijn gehaald die mij meteen uit mijn winterse dip halen door hun zonnige samenstelling en geur.


Aruba Aloe, you had me at Aruba zeg maar.... Ik ben er nooit geweest en zal er dankzij mijn vliegangst ook wel nooit komen maar als ik denk aan Aruba (lang leve reisprogramma's op tv) dan denk ik aan prachtige witte stranden, de typische architectuur en natuurlijk zon, zon en nog eens zon! Maar op Aruba vind je ook een grote hoeveelheid aan medicinale planten waaronder de Aloë Vera plant.

Op de Aruba Aloë plantages in Hato wordt aloë al sinds 1890 verbouwd en de bladeren worden direct na de oogst verwerkt om de krachtige werking niet te verliezen. Dit zorgt voor de hoge kwaliteit van de producten. Aloë Vera zit vol vitamines en mineralen die genezing bespoedigen, ideaal dus als je net als ik snel last hebt van kloofjes of een hele droge huid.

De Vitamin E Skin care gel is ideaal als je een extreem droge of geïrriteerde huid hebt en daarmee niet alleen zeer geschikt voor de handen maar voor je hele lijf en ook je gezicht. Door de toevoeging van Vitamine E en hydraterende bestanddelen zorgt deze gel ervoor dat je huid voorzien is van vocht en een flinke dosis reddingswerkers die helpen om de beschadigde huid te herstellen. En dat allemaal in een luchtige niet vette gel textuur hoe fijn is dat? Ik gebruik de gel voor alle geïrriteerde droge plekjes maar ook als frisse handverzorging, de gel trekt direct in dus je kan meteen weer verder zonder glibberige handjes. De Vitamin E gel is er in een handige travelsize en een groot formaat.

Aruba Aloe shop je via de Aruba Aloe website. De gel bevalt zo goed dat ik al een hele digitale winkelwagen vol heb gestopt ik haha.


Close Brussel, een iets minder exotische bestemming maar gelukkig laat de geurige en verzorgende inhoud van deze flacon je wel snel wegdromen naar tropische oorden. Olie uit kokosnoot en zonnebloem, vitamine E, plantaardige oliën (dus geen minerale olie) zorgen ervoor dat je huid lekker zacht en soepel word en blijft.

De handige pompflacon bevat maar liefst 250ml handlotion en dat is echt een royale hoeveelheid. Ook heel erg fijn is dat de inhoud vrij is van parabenen en dierlijke bestanddelen. De Tiaré bloem zorgt samen met de kokosolie voor een wel heel erg zonnige geur. Een lekkere vloeibare lotion die snel intrekt op de rug van de hand maar toch een beetje erg glad aanvoelt op de handpalmen dus ik breng deze hand lotion aan door één pompje op de rug van mijn hand te verdelen met de andere rug van mijn hand. Dan maak ik kleine cirkeltjes pas op het laatst draai ik mijn handen om zodat de handpalmen het laatste beetje product krijgen.

Close Brussel is een nieuw Belgisch merk dat je shopt bij Planet Parfum parfumeriezaken, een goed excuus voor een dagje shoppen in een leuke Belgische shopstad! Uiteraard is het merk ook via de Planet Parfum webshop verkrijgbaar maar die leveren alleen in België.


Als je je handen goed wil verzorgen dan mag je zeker je nagelriemen niet vergeten, deze heerlijke romige nail butter van Alessandro ruikt naar kokosnoot en mango en zorgt voor zachte nagelriemen en sterke, flexibele nagels.

Elke dag een kleine hoeveelheid over je nagels en nagelriemen verdelen en zachtjes inmasseren zorgt ervoor dat de verzorgende mango boter, shea butter en thee extracten de nagels en tere nagelriemen kunnen voeden en verzorgen. Zeker nu het zo koud is kunnen nagels snel afbreken en nagelriemen droog en stug worden. Liever voorkomen dan genezen nietwaar? En met deze creamy butter is het nog een leuk klusje ook. Alessandro is verkrijgbaar bij parfumeriezaken zoals parfumerie Douglas en schoonheidssalons.

Als bad guy Swieber weer eens wil stelen in Dora the explorer staat ze streng met haar handje opgestoken in de lucht en roept al mee: Swieber niet stelen! Maar als mama zulke spannende potjes en flesjes op de foto zet blijkt dat kleine dame ook vliegensvlugge handjes heeft haha.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)