dinsdag 20 februari 2018

Flowerbomb Nectar eau de parfum intense


De Flacon is roze, de campagnebeelden zijn roze en de geur ruikt ook gewoon roze! Flowerbomb, de zoete Floriƫntal van de eigenzinnige Viktor en Rolf krijgt er binnenkort weer een zus bij en die dame belooft een ware verleidster te zijn.

Laat ik de originele Flowerbomb voor het gemak even omdopen tot de klassieker, dat schrijft wat vlotter en inmiddels is deze geur uit 2005 ook wel een klassieker te noemen. De klassieke Flowerbomb is een explosie van bloemen die de draagster niet alleen omhult met deze lichtjes bedwelmende geur (in a good way!) maar ook met een positieve energieke vibe. Viktor en Rolf staan erom bekend vernieuwend te zijn en dat maken ze ook waar in de parfumerie. De nieuwste Flowerbomb zal de naam Nectar dragen en een wel heel bijzonder ingrediƫnt zal de geur weer een hele andere beleving geven.


Deze sensuelere Flowerbomb is intenser door de toevoeging van een buskruitakkoord, een rokerig bijna metallic geuraccent dat samen met de sprankelende bloemen voor een verwarrend fijne geur moet zorgen. Denk frisse bergamot, sappige zwarte bessen, de bloemige kern van Flowerbomb (honingachtige osmanthus, vanille, patchouli en amber) en dat vleugje buskruit...

De flacon is net even iets anders dan de bekende handgranaat van van de klassieker, de flacon van Flowerbomb Nectar is een samensmelting van een diamant en een granaat. Wat heerlijk als er zo goed wordt nagedacht over een geur en de verpakking, wat een plaatje om te zien deze flacon! Ik ben enorm benieuwd naar de roze inhoud van deze mooie flacon, nog eventjes geduld... De Nectar eau de parfum Intense zal verkrijgbaar zijn vanaf 28 Februari.