zondag 18 februari 2018

Anastasia Dipbrow pomade ebony

Anastasia Dipbrow pomade ebony

Soms probeer ik een nieuw product en weet ik eigenlijk niet wat ik ervan moet vinden, ik heb er wel een mening over maar ik weet dan niet zo goed of het voor mij werkt. Volg je nog? Ik heb onlangs de Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade in ebony gescoord. Ik ben een trouwe aanhanger van het klassieke wenkbrauwpotlood maar toen mijn laatste exemplaar echt op was wou ik toch wel eens iets anders proberen.


De Dipbrow van Anastasia is waterbestendig en zit in een klein potje, je brengt het product aan met een penseel (zit niet bij de verpakking maar ik heb een uitgebreide collectie penselen dus dat hield mij niet tegen, er zijn trouwens ook mooie wenkbrauwpenselen van Anastasia) en de sterk gepigmenteerde pomade hecht zowel op de haartjes als op de huid waardoor je je wenkbrauwen goed aan kan zetten en eventueel ook nog qua vorm en lengte kan corrigeren.


Uit ervaring weet ik dat potjes met eyeliner eeuwig mee lijken te gaan dus dat vond ik een groot pluspunt en qua gebruik vind ik eyeliners in een potje ook heel fijn, als je dat niet gewend bent is het misschien even wennen. Ik moest vooral wennen aan de textuur en pigmentatie van het product, laat ik zeggen dat de eerste keer gebruiken niet zo succesvol was maar eerder hilarisch.. 

De Dipbrow is echt serieus goed gepigmenteerd, een hele kleine hoeveelheid leverde een intens donker lijntje op en in mijn enthousiasme kwam die kleur dus ook op mijn wenkbrauwen. Ok ben een brunette maar het was wel een beetje too much.... Ik raakte al lichtjes in paniek en vroeg mij af of ik misschien beter een tintje lichter had moeten nemen. 


Na een paar keer diep ademhalen en het verwijderen van de pomade (dat lukte prima met zowel de twee fasen remover Bi-Facil van Lamcôme als met de Fresh gel eye make-up remover van IOMA) begon ik opnieuw maar ditmaal bracht ik de pomade niet rechtstreeks op de wenkbrauw aan maar diende de rug van mijn hand als tussenstop. 

Door het product eerst op de hand aan te brengen en een beetje te deppen waarna ik mijn wenkbrauwen aanzette was het resultaat veel zachter en natuurlijker... Pfew ik was al bang voor een miskoop maar gelukkig was het slechts loze paniek (iets waar ik wel vaker last van heb overigens). Hieronder zie je het lijntje als de pomade direct uit het potje komt en daaronder zie je de pomade na de extra stap op de rug van mijn hand. Wat een verschil nietwaar? 

De pomade blijft lekker zitten en zorgt voor een mooie strakke wenkbrauw, ik heb er nog niet mee gezwommen maar ik vertrouw erop dat het product wel een regenbui of plons in het zwembad kan hebben. Ik ben heel erg tevreden over het product al betrapte ik mijzelf erop dat ik in de webshop van Planet Parfum naar de perfect eyebrow pencils van Anastasia aan het kijken was. Toch een beetje heimwee naar het potlood dus dat een stuk sneller werkt maar minder intens en precies dan de pomade... Misschien moet ik de Medium brown toch maar in mijn winkelmandje stoppen voor de afwisseling?


Anastasia is in België exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum