woensdag 1 november 2017

Le Petit Marseillais P'tit bonheurs


Het assortiment van Le Petit Marseillais was al behoorlijk uitgebreid maar met de komst van Les P'tits bonheurs is het wel erg lastig kiezen welke flacon mee mag onder de douche. Er zijn vier geurige schuimende pleziertjes, altijd wel eentje die bij je stemming past.

Au pays du miel & une nuit is verleidelijk door geurige zoete honing, Ma Vie en Rose is een romantische en opwekkende ode aan de roos, Ma pause coco-ning is een ontspannende douchegel met tropische kokosgeur en Croques la fraise à pleines dents een verwennerij voor zoetekauwen door de fruitige geur van aardbei.


De douchegels zijn echt flink geparfumeerd en schuimen flink. Nadeel van dat schuim is dat er twee sulfaten in het product verwerkt zitten, dus als je een gevoelige of hele droge huid hebt dan kunnen die je huid irriteren. Deze doucheproducten zijn wel heel fijn als je van heel erg geparfumeerd houdt, de zoete geuren zullen je zeker helpen om de dag goed te beginnen of juist om de dag relaxed onder een warme douche af te sluiten. En met een prijsje van nog geen 3 euro is kiezen eigenlijk ook niet heel erg nodig, koop er gewoon 2...of 3.... of doe eens gek en shop ze alle 4 haha.

Ik geef deze producten een voldoende maar heb wel punten afgetrokken vanwege de sulfaten, als je geen last hebt van een snel geïrriteerde huid dan is er niks aan de hand maar ik moet nu de herfst begonnen is wel uitkijken waarmee ik onder de douche stap dus ik zal ze moeten laten staan tot de koude tijd van het jaar weer voorbij is. Je shopt Le Petit Marseillais gewoon bij de Belgische supermarkt en tegenwoordig zijn bepaalde producten ook bij de grotere filialen van de Albert Heijn in Nederland verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)