vrijdag 29 september 2017

Etos corrector pens


Ik spring meestal even een Etos Filiaal in voor de nieuwste Essie nagellakjes en luiers en ander kinderspul maar Etos heeft ook een hele fijne make-up lijn onder het eigen merk uitgebracht. Een mooi voorbeeld van de kwalitatief hoogwaardige maar heel erg betaalbare make-up zijn de corrector pens. 

De corrector pennen zijn ideaal om oneffenheden te corrigeren en de huid te egaliseren. Elke pen heeft zijn eigen kleur en daarmee een specifieke werking. Groen Corrigeert de kleur rood. Te gebruiken bij bijvoorbeeld roodheid op de wangen, rond de neusvleugels, op de kin en bij acné. Paars Corrigeert de kleur geel en geeft een vale en vermoeide huid met een gele ondertoon weer een frisse glow. Peach Corrigeert de kleur blauw. Perfect om te gebruiken bij donkere kringen rondom de ogen.


De pennen zijn enorm handig in gebruik, je klikt op het uiteinde van de pen en er komt dan een hoeveelheid product op het penseel terecht die je meteen mooi op de huid kan aanbrengen. De vloeibare getinte make-up laat zich heel fijn over de huid verdelen voor een onzichtbaar maar duidelijk zichtbaar verschil, euh kan je het nog volgen? De correctors zijn nauwelijks zichtbaar op de huid maar ze doen wel waar ze voor bedacht zijn: corrigeren.

Nu ben ik een beetje een lastig geval, ik heb namelijk last van meerdere 'probleempjes'. Na een zomer vol zon heb ik flink last van melasma (zwangerschapsmasker) wat wel typisch is want tijdens mijn zwangerschap had ik er dus geen last van....Toen gebruikte ik wel een andere SPF dan deze zomer en waarschijnlijk zijn het dan toch de borstvoedingshormonen... Anyway, die vlekjes dus, best storend maar eigenlijk maak ik me er niet al te druk om. Wat ik wel vervelend vind zijn de donkere kringen onder mijn ogen en de gesprongen adertjes langs mijn neus (beginnend gevalletje rosacea). Ook oogt mijn huid wel eens wat dof dus de paarse tint is ook niet overbodig.


Hierboven zie je de drie kleuren zoals ze uit de pen of stift komen, hieronder zie je hoe ze er op mijn huid uitzien nadat ik ze zachtjes uitgeklopt heb (bij dit soort producten is het aan te raden om ze niet uit te vegen over je huid maar ze zachtjes met je vingertoppen over het huidoppervlak verdeelt door een zachte trommelende of kloppende beweging met je vingertoppen te maken)


Elke tint doet precies waar ze voor bedoelt is alleen dat is bij mij wel een beetje het punt, ik heb dus meerdere issues op mijn wangen en dan vind ik het niet handig om eerst met verschillende correctors aan de slag te gaan en dan nog eens een foundation of losse poeder aan te moeten brengen. Ik hou het dus wat de ochtendroutine betreft bij de peachkleurige corrector voor onder mijn ogen en het correcting powder van Dr. Hauschka, dan ben ik lekker vlot klaar want die verdoezelt al mijn problemen in één keer.


Wel neem ik de Etos corrector pens mee in mijn handtas want door de compacte vormgeving nemen ze toch amper plaats in en is lekken of knoeien in je tas niet iets waar je je zorgen over hoeft te maken. Zo kan ik on the go toch moeiteloos een spontaan opkomend puistje of vlekje camoufleren.

Wat mij betreft mogen ze ook nog een mooie lichtreflecterende concealer en vloeibare highlighter in deze pen vorm uitbrengen, echt erg fijn om mee te werken. De Etos corrector pens shop je uiteraard bij filialen van Etos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)