woensdag 22 maart 2017

Annayake Tomo for her eau de parfum

Annayake Tomo for her eau de parfum

De Patchouli hype in geurenland is nog niet voorbij en ook Annayake waagt zich op dit terrein met Tomo for her. Tomo wordt door Annayake omschreven met de woorden attraction, freshness en simplicity. Drie woorden die de geur eigenlijk wel heel goed samenvatten en laten zien dat een niet elke nieuwe geur met patchouli uit hetzelfde vat komt.

Henri Bergia, de parfumeur die Tomo for him creĆ«erde ontmoette tijdens een avond uit in Tokyo een bijzondere vrouw die zich volledig in het wit had gekleed. Ze was het middelpunt van de dansvloer en toen hij nog eens keek was ze verdwenen. Tomo for her is opgedragen aan die vrouw en voor hem een manier om de herinnering aan haar via een geur levend te houden. Vandaar de smetteloos witte flacon, een opvallend statement tussen  transparante flacons. De flacon heeft een unieke vorm die doet denken aan een wolkenkrabber.


Bergamot, lychee en rozen vormen samen de elegante opening van de geur, Annayake geuren hebben altijd een hele moderne 'feel' maar zijn toch vrouwelijk en elegant. Jasmijn, zwarte thee, heliotroop en gedroogde vruchten geven de geur een vleugje glamour mee wat natuurlijk gelinkt kan worden aan de avond in de nachtclub. Tonkaboon, iris en patchouli zorgen voor een zwoele basis.

Tomo for her in een uitzonderlijke geur, als ik zie dat een geur patchouli bevat ben ik geneigd om de geur maar meteen over te slaan en gelukkig heb ik dat bij Tomo for her niet gedaan. De patchouli is aanwezig maar zo mooi in balans met de andere geurnoten dat het geen zoet en dertien in dozijn parfum is. Tomo for her heeft een heel eigen karakter wat perfect past in de lijn van Annayake parfums. De geur is verkrijgbaar in een 100ml eau de parfum.

Mijn eerste geur van Annayake was Annayake for her, een iconische geur die ook zeker het ontdekken waard is. Ik ga de geur weer eens proberen bij Douglas. Annayake is exclusief verkrijgbaar bij parfumerie Douglas. Vooral online shoppen is heel erg fijn bijDouglas, snelle gratis levering in Nederland en Belgiƫ en altijd 2 gratis samples die je zelf mag uitkiezen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)