zondag 29 januari 2017

Hugo Boss Hugo Extreme

Hugo Boss Hugo Extreme

Voor Hugo Boss kan de lente niet snel genoeg komen en dat blijkt wel uit deze nieuwe damesgeur. Hugo Boss omschrijft de geuren als  'krachtig fris' en hoewel dat een bijzondere samenvoeging van woorden is klopt het wel.

Toen de klassieke HUGO for men en later HUGO for women werden gelanceerd waren deze geuren frisse nieuwkomers in de parfumerie, de verpakking was enorm cool en vernieuwend en de geuren fris en toch met de typische casual HUGO vibe. De flacons die waren vormgegeven als veldflessen waren al vrij snel op menig toilettafel en in menig badkamer te vinden.

Nu lanceert HUGO een moderne update van de jeugdige klassieker, fruitig en bloemig, een typische 'casual' Hugo geur, ongedwongen, energiek, fris en simpelweg stijlvol, net als de mode van het label.


Hugo Woman is een geconcentreerde eau de parfum die lekker lang op de huid blijft hangen, boysenbes, roos gras uit de Himalaya, Arabische jasmijn, zwarte thee en osmanthus. De geur is vrolijk, fris en energiek. Hugo Woman extreme is een makkelijk draagbare geur voor overdag.

Er is ook een Hugo man Extreme, deze geur is een frisse explosie van groene appels, lavendel, geranium, salie, cederhout en balsemzilverspar. Beide geuren zijn vanaf Februari bij de parfumerie verkrijgbaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)