maandag 21 november 2016

Lempicka So Sweet

Lempicka So Sweet

Wie zoet is krijgt lekkers.....en wie van zoete parfums houdt is So Sweet van Lolita Lempicka een serieuze aanrader. Sensueel, verleidelijk en glamoureus zijn de woorden waarmee Lempicka het parfum Sweet omschrijft. So Sweet heeft een vergelijkbare geurcompositie maar is ondeugender en brutaler en staat volgens Lempicka voor een overdosis plezier. Sweet is een zwoele geurcompositie die onder andere bestaat uit kersen, pure chocolade, muskus en Iris. Dezelfde geurnoten vind je terug in So Sweet maar deze geur is speelser door de friszure toets van framboos en de vrolijke energie van mandarijn. 

Beide geuren zijn snoepgoed voor liefhebbers van zoete gourmand parfums en ik zou Sweet omschrijven als decdente traktatie in de vorm van kersen in een laagje fluwelige pure chocolade en So Sweet als een frisse cocktail met kersen, mandarijn en framboos. de geur is zoet maar heeft een onweerstaanbar friszuur randje wat de geur een sprankelend en energiek karakter geeft, misschien zelfs een beetje koket. 


Qua flacon valt de appel bij Lempicka nooit ver van de boom (okee die was flauw...) en ook deze Lempicka geur is verpakt in een appelvormige flacon. Leuk detail is dat de Sweet geuren zo zijn vormgegeven dat het lijkt of er een flinke hap uit gebeten is. Sweet heeft een dieprode transparante flacon en So Sweet is in frambozenrood gehuld. Lempicka flacons zijn altijd ware kunstwerkjes, dat in combinatie met de heerlijk geurige inhoud maakt het tot zeer hebberigmakende beauty-items. 

Nu is het wachten op een badlijn, ik hoop op een sensuele Sweet douche olie, boterachtige lichaamsbalsem en een glinsterend bodypoeder met fluwelige textuur en een So Sweet shower foam die doet denken aan slagroom en een frisse verzorgende sorbet voor het lichaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)