dinsdag 15 november 2016

Filorga Optim-eyes

Filorga Optim-eyes 

De oogcontour is de eerste plek waar huidveroudering in het gezicht zichtbaar wordt...Ik kan er over meepraten en zeker na mijn zwangerschap (hormonen en een flinke gewichtstoename en afname...) schrik ik soms van mijzelf op foto's. Zoveel lijntjes rond mijn ogen had ik daarvoor niet en de korte nachten helpen natuurlijk ook niet mee.

Het Filorga Optim-eyes gamma helpt met drie vooruitstrevende producten: Optim-eyes patchs, Optim-eyes lotion en Optim-eyes.De Optim-eyes patchs zijn patches die direct tekenen van vermoeidheid uitwissen, deze gaasjes gedrenkt in werkzame stoffen zorgen voor instant verfrissing van de oogcontour, ideaal voor een avond uit na een zware dag.


De Optim-eyes lotion maakt van het reinigen meteen een intense verzorging, dit is de eerste 3 fasen oogreiniger en vrijwel direct een persoonlijke favoriet van mij nu ik minder tijd heb voor mijn verzorgingsritueel. Deze make-up remover haalt niet alleen op milde wijze de oogmake-up van je huid maar verzorgt de huid intensief dankzij een aan de reiniger toegevoegd serum. Peptiden zorgen voor een minder vermoeid ogende huid en een proteïne booster zorgt voor sterkere wimpers. In de flacon zien de 3 fasen er al spectaculair uit en het werkt ook nog eens heel erg goed, zelfs vrij zware make-up verwijder je in een handomdraai en daarna voelt de huid van de oogcontour fris en verzorgd.

De ster van het assortiment is natuurlijk het Optim-eyes verzorgingsproduct. De Optim-Eyes eye contour³ heeft een drievoudige werking, donkere kringen vervagen, vochtophopingen verminderen door het stimuleren van de micro-circulatie. Hyaluronzuur en NCTF zorgen voor gerevitaliseerde weefsels, een trio van actieve drainerende werkstoffen zorgt voor een gladder oogoppervlak. Deze oogbalsem voelt fris en luchtig aan en trekt snel in. Filorga is verkrijgbaar bij Ici Paris XL. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)