vrijdag 11 november 2016

Clarins Palette 4 Couleurs 01 Nude & Mascara Supra Volume 01 Intense Black

Clarins Palette 4 Couleurs 01 Nude 


Clarins houdt het deze herfst op mooi subtiel met een look die draait om volume accenten op de ogen. Om de ogen extra in de kijker te zetten heb je een fijne volume mascara en een paar op elkaar afgestemde tinten oogschaduw nodig en Clarins heeft een heel mooi oogschaduwpalette én een splinternieuwe volume mascara.


Het eyeshadow palette bestaat uit vier hele draagbare tinten die het op de meeste huidtinten wel heel goed zal doen. De lichte champagnetint is perfect als highlighter, de zachte koperkleur en taupe tint zijn mooi voor over het hele ooglid en de diepbruine chocoladetint is om de ogen te accentueren en diepte te geven.

Deze oogschaduws zijn fijn qua pigmentatie, ze geven veel kleur af zonder dat je teveel laagjes moet aanbrengen.


De mascara supra volume in 01 Intense black belooft dubbel volume en verzorging voor de wimpers. Panthenol en cassiebloemenwas verzorgen de wimpers en zorgen ook nog eens voor een volume boost na 4 weken braaf gebruik.

Volume mascara en mijn wimpers gaan meestal niet zo goed samen, maar deze mascara is heel erg fijn in gebruik en mijn wimpers lijken echt een stuk voller!


Helaas werkt het daglicht niet heel erg mee waardoor de oogschaduws niet zo mooi uitkomen als ze in werkelijkheid zijn op onderstaande fotos. Maar de mascara laat zich wel van zijn beste kant zien, de Supra volume heeft een fijne formule die niet hard wordt op de wimpers maar zacht en soepel blijft aanvoelen. 

Mijn wimpers zijn na gebruik voller en langer zonder aan elkaar te klonteren, ik ben wel heel erg voorzichtig geweest met het aanbrengen want mijn wimpers staan heel dicht op elkaar en het gevaar voor klonters ligt op de loer. Het borsteltje is een fijne hulp bij het corrigeren van eventuele aan elkaar klevende wimpers, als ik zachtjes langs mijn wimpers strijk worden ze weer mooi gesepareerd. 

Deze mascara is er ook in het bruin, ik ga snel een exemplaar shoppen want ik ben erg tevreden over de Supra volume terwijl ik dat absoluut niet verwacht had, Clarins heeft mij weer aangenaam verrast. 

Before Clarins Supra Volume mascara 01 Intense black

Clarins mascara Supra volume 01 Intense black


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)