woensdag 19 oktober 2016

L'Occitane Les Classiques

L'Occitane Les Classiques 

L'Occitane begrijpt hoe vrouwen een parfum dragen, er zijn twee soorten geuren, de soort die je af en toe draagt als deze bij je stemming past en de soort waar je niet zonder kan. De laatste soort wordt een soort geurige schaduw van haar draagster. L'Occitane brengt 3 nieuwe geuren die geïnspireerd zijn op hun grootste klassiekers.

Stiekem wel een beetje jammer dat ze de echte classics niet gewoon zelf opnieuw tot leven hebben gebracht maar dat kan diverse oorzaken hebben. Zo zijn sommige geurnoten zoals de dierlijke geurnoten tegenwoordig niet meer in de natuurlijke vorm beschikbaar en er zijn ook ingrediënten die zo zeldzaam geworden zijn dat ze te kostbaar zijn in hun natuurlijke vorm. Synthetische vervangers zijn er wel en die zijn ook erg goed maar kunnen toch een andere dimensie aan een geur geven.

Terug naar Les Classiques, Ambre, Eau d'iparie en Eau des 4 voleurs. Deze geuren vormen de roots van L'Occitane en doen denken aan de landschappen en rivieren van de Provence. Eau des 4 voleurs, ofwel het water van de 4 dieven is geïnspireerd op een legende uit Marseille over vier dieven met magische krachten. De houtachtige geur voor heren is een stevige compositie van bergamot, dennen, kruidnagel, mos, patchouli en wit hout.


Als de nacht valt in het Mauresgebergte verspreiden de citrusstruiken een amberachtige geur met een houtachtige warmte, Ambre is een aardse compositie op basis van bergamot, pruim, tonkaboon, amber, vanille, muskus, ceder, vetiver en patchouli. De geur opent citrusachtig fris maar laat al snel haar warme Mediterraanse karakter zien,

Eau d'Iparie is een zwoele oriëntaalse geur vol specerijen en bloemen waaronder roze peper, roos, patchouli, mirre, mos, muskus en pioenroos. Iparie is een niet bestaand dorp aan een oase en een geliefde rustplaats op de kruidenroute. In de chaos van de drukte merkt niemand dat de sommige ingrediënten ontsnappen en de warme avondlucht verkennen en genieten van de rijke stoffen en bossen met rozen. Een sensuele romantische geur is het gevolg van deze nachtelijke vlucht.Deze geuren zijn al verkrijgbaar via de L'Occitane webshops en via de boutiques en geautoriseerde verkooppunten, Ik heb ze nog niet geroken en de originele geuren ken ik helaas ook nog niet maar het klinkt veelbelovend.

Nog nooit besteld bij L'Occitane? Via de webshop gaat dat vlot en je kan leuke gratis samples en cadeauverpakkingen meebestellen bij je aankopen. Met onderstaande code krijg je tevens vanaf een bepaalde aankoopwaarde gratis verzending en een leuk cadeautje aangeboden. De shea butter handcrème, verbena shower gel en Bonne mère rose soap zijn echte aanraders.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)